Supporterne våre hadde såvidt rukket å sette seg da vi rullet opp med et nytt angrep - denne gangen langs høyresiden. Lars slo en elegant pasning gjennom feltet, og stormende på motsatt side kom Marius i full fart. Løpet var perfekt timet og han traff ballen klokkerent! Mens ballen suste mot mål holdt publikum pusten - kunne Marius score sitt første mål for 88-laget etter come- backet i fjor? Hans hittil eneste mål for Korsvoll etter det lange fraværet kom for junior 2 i fjor høst, og publikum kunne puste lettet ut og juble da ballen smalt inn i nettet! Tribunene ristet opp og ned av glede, mens en ekstatisk Marius feiret det etterlengtede målet som en sann goalgetter!

Nå kunne vi virkelig slippe oss løs, og angrepsspillet vårt blomstret som aldri før: Lars, Mathias, Sindre, Thomas, Andreas, Marius, Erik, Peder, Jørgen, Rasmus, Petter, Gaute, Terje, Eirik, Vegard og nesten til og med Leiv Jørgen hadde muligheten til å øke ledelsen, men det var til slutt Lars som på en vidunderlig måte lobbet inn vårt sjette mål for kvelden. Vi presset på videre, men det endte dessverre med en Bærums Verk- kontring og 6-2. Tor Inge smilte likevel, for på en gledens dag som denne var det kun det positive som telte! Jørgen hadde en fantastisk oppvisning nede ved cornerflagget; to nydelige forseringer med tunneller og dragninger, før han avsluttet med et knallhardt skudd.

KORSVOLL G17

KORSVOLL - BÆRUMS VERK 6-2

Korsvollbanen 5/9-2005
Korsvoll - Bærums Verk 6-2 (3-1)
Dommer: Ola Hobber Nilsen
Tilskuere: 35 (seriøst)!!
Mål: Lars Dellemyr 2, Mathias Falch 2,    Sindre Sangnes 1, Marius Andersson 1.

Enggrav
Innbyttere: Glomlien, Brennbakk, Engeset, Bjerre, Edvardsen.

En vakker dag!
I deilig septembervær knuste vi Bærums Verk 6-2 på Korsvollbanen mandag kveld! Med høy innsats og godt humør ga vi alt fra første sekund og kjørte over et fortvilet bortelag! Alle spilte opp mot sitt aller beste, og vi leverte en praktforestilling av de sjeldne - til de nesten 40 fremmøttes store begeistring! Etter 90 minutter med magiske mål og finter kunne en rørt Tor Inge konstatere at høstens første seier var i boks!

Seieren i dag var en herlig revansj etter det forsmedelige tapet i vårkampen! "I dag må vi bestemme oss for å vinne", sa Marius før kampen, og det gjorde vi. Det var aldri tvil om hvor poengene skulle havne. Vi hadde store sjanser allerede etter få minutter, og etter rundt ti minutter trillet målmaskinen Lars inn 1-0 bak Bærums Verks keeper. Korsvollmaskinen fortsatte å male, og vi kom stadig til store muligheter etter godt vingspill på begge sider. Da nærmere 20 minutter var spilt spilte Lars, som hadde en særs vellykket dag på jobben i dag, vakkert inn i midten til Mathias, som vendte opp og bredsidet ballen i mål (se toppbildet)! 2-0! Nå kom sjansene på løpende bånd - forsvarsrekka stoppet alt de fikk mot seg og var gode oppover, midtbanen styrte kampen med elegante silkepasninger, mens vingene og spissene avsluttet det hele på en utsøkt måte! Vi gjorde flere bytter, og selv om hele midtbanen ble byttet ut midtveis i omgangen fortsatte vi i samme sporet! Bærums Verk fikk inn et trøstemål, men på overtid sikret Sindre 3-1 ledelse til pause da han ekspederte ballen i mål på en delikat måte etter at Gaute hadde dratt opp angrepet på en særdeles utmerket måte fra sin vingposisjon. Et herlig mål fra en for dagen meget god Sindre. Tor Inge, Semund og Kjell var fornøyde med det de hadde sett og hadde ingenting å klage på, mens Marius gjentok dagens ord om at vi måtte bestemme oss for å vinne.

I første omgang hadde Mathias som vanlig prøvd seg på et brassespark, og som tidligere i sesongen ble det bom. En vakker dag skal det gå har det blitt sagt etter hver kamp, og forsøket i forrige ukes kamp mot Kjelsås hadde tross alt gitt et frampek om at noe stort var på vei. Fem minutter ut i andre omgang var publikum vitne til ekte fotballkunst da en høy ball kom inn på siden av 16-meteren. Mathias' oppasser feilberegnet, og ballen lå i perfekt høyde for et brassespark. Mathias slang seg akrobatisk bakover og traff ballen perfekt med venstrefoten! De fleste kunne ikke tro det de så da ballen gikk i en hard bue over en fortumlet keeper og dalte inn i nettmaskene. Drømmemålet ble etterfulgt av elleville jubelscener - vi hadde økt til 4-1 på et sjeldent vakkert mål! - Og det skulle ikke vare lenge før publikum fikk nok et magisk øyeblikk servert...

Bildet over: Se hvem som smiler nå! Marius har scoret for 88-laget igjen, og feirer foran et begeistret publikum!
På seierens dag er ingen sliten, blir det sagt - det var også tilfellet i dag! Vi sto på gjennom hele kampen, og ga oss ikke. Vi spilte med høy innsats og godt humør - og endelig viste vi hva som bor i laget vårt! Vi overbeviste skeptikerne som har tvilt på Gallefoss-effekten, og vartet opp med festspill av sjelden vare! Vi har kanskje ikke hatt flaksen med oss tidligere i sesongen, men i dag var stang ut snudd til stang inn, og som Bjørnstjerne Bjørnson sa det: "Hvem teller vel de tapte slag på seierens dag?"

Vi kan nyte seieren, de vanvittige prestasjonene og det gode spillet i et par dager til, men allerede på torsdag er det ny kamp med nye utfordringer - bortekamp mot Furuset. Men inntil da er det lov å nyte dagens kamp, for det var intet annet enn en utrolig kamp på en vakker dag denne mandagskvelden!
Bildene under: Øverst: Lars har nettopp lobbet inn sitt andre for dagen og jubler sammen med en for dagen særs opplagt Gaute. Nederst: Den fantastiske supportergjengen som støttet oss og inspirerte oss til den massive 6-2 seieren!