Innbyttere: Edvardsen, Bjerre.
Korsvoll (4-4-2):

Semifinale mot Hauger!
Etter
å ha karret seg til kvartfinale et par år på rad nå, kom vi oss endelig videre til semifinalen etter den legendariske kampen mot KFUM som endte med en dramatisk 5-4 seier på Ekeberg! I semifinalen trakk vi Hauger - et lag som ikke spilte i G17- serien, men gjør det bra i juniorligaen - det var duket for en spennede kamp på Rud...

Kampen startet i høyt tempo, vi hadde initiativet de første ti minuttene, men begge lag fikk store sjanser - Gaute, Lars og Mathias hadde alle gode forsøk fra utsiden av 16-meteren. Den største sjansen fikk midtstoppergiganten Terje etter en dødball. Plutselig sto han alene på bakstanga, tre meter fra mål, med ballen på halvspretten, men viste at han fortsatt har litt igjen når det gjelder angrepsspill. Hauger viste seg som et pasningssterkt lag, og trillet mye ball i eget forsvar. Plutselig satte de fart, og på et av mange farlige angrep satte de ballen i mål rundt 20 minutter ut i kampen bak vikarierende keeper, Andreas Schwenche - som veldig sporty stilte opp på kort varsel da Leiv Jørgen ble syk.

Hauger styrte mye av kampen, og med en sikker keeper i mål kontrollerte de spillet. Før pause fikk de flere baller i nettet, og drømmen om finale ble stadig fjernere. Vi gjorde noen små endringer i pausen, og kom ut på banen som et nytt lag. Dessverre var det for sent, og når Hauger attpåtil ble tildelt et særs billig straffespark av den lokale dommerhelten da vi var på vei inn i kampen, ble det nesten umulig å komme tilbake. Lars reduserte på elegant vis da han plukket opp et elendig tilbakespill, og tente håpet da han satte nok en ball i nettet etter en lignende situasjon noe senere. Årets målkonge viste fine takter og god vilje foran mål, men stengene og keeperen stoppet oss fra å redusere ytterligere.

Peder fikk forøvrig gult kort for en stygg takling, og Rasmus gjorde en fin figur på vingen på bursdagen sin! Hauger puttet på flere mål mot slutten, og sikret finaleplassen med en imponerende 9-2 seier! Med tanke på at vi i kvartfinalen slo ut G17-seriens kanskje beste lag, KFUM, tyder det på at det kanskje ikke er helt rettferdig at juniorlag skal inkluderes i OBOS Cup G17...

Hauger vant to uker senere finalen 4-1 mot Sagene, et annet lag fra juniorserien. Selv om det ikke ble edelt metall i år, kan vi trøste oss med at vi tross alt røk ut mot vinneren, og at vi gjennom jevnt sterke prestasjoner i cupen viste at neste år kan bli et meget morsomt fotballår om vi klarer å følge opp!

Bildet over: Taktikkpraten i pausen var engasjerende og full av gnist, men det var dessverre ikke nok til å inspirere de blå heltene fra Oslo vest til seier i semifinalen.