Olesen
Innbyttere: Djøseland (89), Meier Strømme (89)
Korsvoll (4-3-3):

De gamle er eldst...
…men de yngste er best! Korsvoll Oldboys stilte opp på kort varsel da Tor Inge trengte en motstander til mandagens treningskamp. Fysisk sterke og rutinerte 30-40 åringer hang lenge med og viste tidvis spor av gammel storhet, men til slutt måtte de gi tapt mot de yngre og kvikkere G17-spillerne.

Erik Edvardsen debuterte for sin nye klubb som defensivt anker på midtbanen, og gjorde seg fortjent til stjerne i boka etter oppofrende spill og utrettelig jobbing på midten. Vi åpnet kampen med tre spisser for å legge ekstra press på det vaklende Oldboys-forsvaret, noe som ga resultater etter fem minutter. Daniel, som allerede hadde fått en stor mulighet avblåst for offside, fikk ballen servert fra spisskollega Mathias og gjorde alt riktig i det han dunket ballen i mål bak Oldboys-keeperen. Vi fortsatte å skape store sjanser i åpningsminuttene, men fikk ikke satt dem. Gamlegutta slo tilbake, og de scoret på sin første sjanse i kampen bak en ellers særs stabil Leiv Jørgen i mål som er på vei mot storformen. Like før pause slo målmaskinen Lars til igjen, og lobbet ballen elegant i mål bak en feilplassert keeper. Vi ledet 2-1 til pause, og lagleder, og for anledningen også dommer, Tor Inge var fornøyd med spillet.

Bildene: Venstre: Leiv med viktig redning i første omgang. Høyre: Eiriks 3-2 mål, et nydelig langskudd!

Spillet bølget frem og tilbake i andre omgang, men vi hadde de største sjansene. Gaute, Daniel, Eirik, Mathias, Lars og innleide Andreas og Ole Vidar (se toppbildet) fra 89-laget fikk alle sjanser til å øke ledelsen i løpet av omgangen, men det var Oldboys som scoret først: 2-2, og det så ut til at Oldboys skulle snu kampen. Eirik mente at dette var for ille, og fra sin midtbaneposisjon ladet han kanonen og smalt inn 3-2 tjue minutter før slutt! Etter et voldsomt press helt på tampen punkterte Mathias kampen da han enkelt trillet ballen i mål etter en corner. En fullt fortjent 4-2 seier – fremtiden hadde slått fortiden. Takk til 89-spillerne Ole Vidar og Andreas som stilte opp på kort varsel, og Oldboys + Eirik fra FC Nordre Aker for oppmøte og fin treningskamp!

Bildet: Corneren som punkterte kampen: 4-2 til Korsvoll over de gamle heltene!