KORSVOLL C
  JULEKALENDER 2012
22. DESEMBER

Tilbake til julekalenderen

Årets lagspiller 2012

C-laget har ikke alltid fremstått som et lag i årets sesong, men en person prøvde i det minste å få alle til å dra i samme retning. Det er på tide å kåre Årets lagspiller 2012.

Årets lagspiller tok sine første spark for C-laget i 2009. Tidligere i karrieren hadde han stått alene og isolert helt bakerst på banen, men idet han nå fikk sjansen til å være av en del av kollektivet ute på gresset, viste han raskt gode og inkluderende lederegenskaper.

De to siste årene har han befestet sin posisjon som en del av C-lagskjernen, særlig i år, da han tidlig gikk foran som et godt eksempel, selv om motstanden ofte var overlegen. Han smiler, ler og prater mye, og han er dessuten opptatt av garderobekultur, noe han understreket da han kjøpte inn øl til alle etter årets siste seriekamp. Årets lagspiller er dessuten flink til å bygge lag, noe han også har vist gjennom sitt brennende engasjement for Korsvoll som trener i Yngres avdeling. Dette ble dessverre hans siste sesong på toppnivå, men han vil ikke bli glemt med det første. Årets lagspiller 2012 er Magnus Olsen.

 

 

Bildet: Olsen bruker juleferien i bassenget for å trene bort post-karriere-fettet.

- Tusen takk for prisen, dette var hyggelig! Da jeg ble lagets eldstemann foran årets sesong fant jeg ut at det var spesielt viktig å være et forbilde og å oppmuntre og mane de yngre gutta på laget til kamp, peser Magnus Olsen, som kaver rundt i bassenget på NIH.

- Jeg savner laget allerede og satte veldig pris på de tre årene som utespiller i 6. divisjon. Derfor er det trivelig å vite at gutta savner meg også, og denne pokalen vil være et fint minne fra tiden på C-laget, fortsetter han.

Etter at serien var over, bestemte 33-åringen seg for å legge opp. Avgjørelsen kom brått på lagkameratene, men eks-keeperen vet i alle fall å holde seg i form også etter endt karriere. Eller gjør han det? Da han omsider får rullet seg ut av bassenget, renner både vann og valker nedover den før så veltrente lillehamringens kropp. Han virker rett og slett tyngre enn 2012-sesongen, og brillene han tar på seg er tykkere enn bunnen av Cola-flasken han strekker seg etter.

- Det var vanskelig å takle overgangen fra et aktivt liv på idrettsbanen til plutselig å måtte fylle kveldene helt selv, uten laget, forteller en Olsen i tydelig forfall.

Det er ingen tvil om at C-laget var viktig for ham, og det var kanskje derfor han var så opptatt av å være en lagspiller, ikke bare en spiller?

- Det ble mye pizza og brus i månedene etter serieslutt, men nå har jeg bestemt meg for å ta i et tak igjen. Jeg vil jo fortsatt være et positivt forbilde for C-lagsspillerne, og da må jeg se bra ut på feltet, innrømmer Olsen.

Veteranen, som fikk 71 kamper for C-laget, forblir nemlig i Korsvoll-miljøet. I 2013 skal han lede G97 i 1. divisjon etter høstens opprykk fra 2. divisjon, en jobb som kommer til å ta mye tid, og som også er en av årsakene til at han nå har valgt å legge skoene på hylla.

Vi takker Magnus Olsen for litt over tre fine sesonger i blått, gratulerer ham med prisen som Årets lagspiller 2012, og ønsker ham lykke til videre!

 

KONKURRANSE: Magnus Olsen ble aldri en måltyv og stoppet til slutt på tre mål for C-laget. Hvor mange av disse kom på straffespark?

Svarer du riktig kan du vinne en fotball du kan bruke til å trene på straffespark med.

Svaralternativer: 
A: 4
B: 0
C: 2

Send en sms med kodeord STRAFFE <ditt svar> til 93865362, eventuelt denne e-post-adressen
Eks. "STRAFFE B" til 93865362. NB! Kun ett svar per deltager.

Den heldige vinneren trekkes søndag kveld.

Husk at alle lukevinnere også er med i trekningen av å være C-lagssjef for en dag! 

Lykke til!