KORSVOLL C
  JULEKALENDER 2012
21. DESEMBER

Tilbake til julekalenderen

Dommedag?

21. desember har kommet som dommedagen på kjerringa, og mange tror at dette kan være siste luke i Junior2.coms julekalender. Kan Mayakalenderen ha rett? Og hvem klarer å redde seg unna flammehavet, flodbølgene og zombiefeberen? Frykten har nådd Korsvoll.

Håndballjentene danset seg til en ny førjuls-finale. Lionel Messi tar fotballen enda et tiki-taka-steg videre. Anette Sagen fortsetter å prestere middelmådig i en sport ingen egentlig bryr seg om, og i hvert fall ikke når den utøves av kvinner. Rosenborg sparker enda en trener. Alt virker å være ved det samme gamle. Men én ting er helt nytt, og det gjør Korsfarernes supporterleder Sebastian Brynestad fryktelig redd:

Korsvoll C har for første gang rykket ned en divisjon.

Norsk dommedagstipping

En dag i desember rundt år 0030, julemett av fisk, brød, og vin, satte Jesus 30 sølvpenger - til gode odds! - på at én av 12 disipler kom til å forråde ham. Da han senere innkasserte gevinsten - han fikk sin lønn i himmelen - skammet han seg mektig over at han ikke også hadde satt penger på at disippelen Peter skulle fornekte ham tre ganger før hanen gol.

Slik gjenforteller Sebastian Brynestad beretningen som etter sigende startet en hel rekke av historiske forutanelser.

- Historien med tippingen til Jesus forteller oss én ting; har du følelsen av at noe kommer til å skje – følg den følelsen. Uansett hvor LOCO-motiv Moskva følelsen er. Kona di forlater deg hvis katten gjesper mer en syv ganger? Hvorfor ikke?! Du kommer til å brekke halebeinet hvis du ikke nyser hver gang du ser et bilde av Bala Garba? Det kan skje! Jorden går under hvis Korsvoll C kommer på siste plass? NETTOPP, hvisker Brynestad og setter et par vidåpne øyne i Junior2.coms reporter.

Predikant

Brynestad frykter ikke indianere, og aller minst spådommene og kalenderne deres. Han er likevel overbevist om at dette kan være dommens dag. Han er nemlig en av få som tror på såkalt Brynestadfesting, der man blander tradisjonell oddstipping med innskytelser og påfunn.

En av forutanelsene supporterlederen fikk før denne sesongen var at jorden ville gå under i et mektig flammehav om Korsvoll C tok turen ned, og etter den elendige innledningen på sesongen forstod Brynestad raskt hvor det bar. Derfor startet han det religiøse rockebandet Predikant i et forsøk på å redde seg selv.

- Jeg startet Predikant sammen med Korsvoll C-profilen Andreas «Candyking» Kjelstrup, i den tro at det muligens kan redde oss fra apokalypsen. Alle elsker jo musikk, og hvis det er NOEN som kommer til å bli kontaktet for å bo i en bunker og føre menneskeheten videre er det jo Kjelstrup, sier Brynestad og nikker andektig mot stueveggens helprofilbilde av supporterfavoritten.

At Brynestadfestingens dommedag faller på samme dato som den famøse Mayakalenderen ender, har Brynestad et enkelt svar på.

- Tilfeldigheter skjer, mener han, og viser til de nylig trukne åttendedelsfinalene i Champions League, der prøvetrekningene tilfeldigvis var prikk like det endelige trekningsresultatet.

 

 

Bildet: Tolkninger av både kjente og ukjente spådommer, som Mayakalenderen og Brynestadfestingen, tyder på at jorden kan gå under i dag. Innfelt øverst: Narkomane er blant de mest hardføre menneskene som finnes, og undersøkelser gjort rundt Plata på vinterstid har vist at de kan overleve i temperaturer ned til 40 minusgrader. Brynestad har derfor basert sin overlevelsesdrakt på nettopp byens løse fuglers bekledning. Innfelt nederst: For å unngå å bli funnet av omreisende bander i et post-apokalyptisk Oslo har Brynestad også laget dette kamuflasjekostymet.Klar for alt

Om han ikke er en av de heldige og priviligerte som får leve i underjordiske overlevelsesbunkere, har Brynestad for sikkerhets skyld opparbeidet seg et lager med ting han behøver i tilfelle han blir strandet i et post-apokalyptisk Oslo. Skuffer og skap er fulle av Korsvoll C-effekter: drikkeflasker for å spare på vannet, treningsbukser for å være løs og ledig i en eventuell flukt fra rovdyr, fotballer for rekreasjon, og bilder av Andreas Kjelstrup for å bytte til seg mat og medisiner.

- Jeg tar alle forholdsregler. Selv om jeg aldri kan være 100 prosent sikker på at Brynestadfestingen har rett og at jorden går under, kan jeg være 100 prosent klar for alt, uansett, hele tiden, sier Brynestad bestemt.

Og hvis dommedag ikke kommer, er Brynestad klar for det også.

- Om jorden ikke ødelegges og flertallet av menneskene ikke møter sin endelige skjebne den 21. desember, kan det bare bety én ting: 2013 kommer til å bli et helvetes godt år for Korsvoll C.

 

 

KONKURRANSE: I dag er det snakk om dommedag, men til daglig snakker C-lagsspillerne om dommere. Hvor mange dommere er det på banen i 7. divisjon?

Svarer du riktig kan du vinne en sporty jakke som kan holde deg varm om dommedag innebærer kalde vinder.

Svaralternativer: 
A: 1
B: 2
C: 3

Send en sms med kodeord DOMMER <ditt svar> til 93865362, eventuelt denne e-post-adressen
Eks. "DOMMER A" til 93865362. NB! Kun ett svar per deltager.

Den heldige vinneren trekkes søndag kveld.

Husk at alle lukevinnere også er med i trekningen av å være C-lagssjef for en dag! 

Lykke til!