Bare mjuke pakker under treet

Julestemningen ser ut til å ha smeltet det iskalde hatet styret viste overfor C-laget etter høstens nedrykk, for tidligere i dag kunne de presentere en gledelig førjulsgave til det skakkjørte tredjelaget – et nytt draktsett er klart til seriestart 2013.

NB! Konkurranse i bunnen av saken!

- Er det noe C-laget trenger for å komme til hektene igjen, så er det mannfolk. Derfor har vi skjenket dem et nytt draktsett, for klær skaper folk, sier daglig leder Jan Solland.

C-laget har spilt i de nåværende draktene sine siden 2010-sesongen, og etter tre sesonger med varierende suksess får de altså sjansen til å møte 7. divisjon i nye klær neste år.

- De fikk drakter når de kom seg gjennom 7. divisjon i 2009, og da er det bare helt naturlig at de får det når de kommer tilbake også. Såpass skal det være, slår den den mektige klubblederen Solland fast.

 

 

Bildet: Jan Solland har tatt på seg julenisserollen og delt ut drakter til C-laget. Innfelt: Et eksempel på hvordan de nye draktene kan bli.


- Representerer noe nytt


- Det er sjelden gøy med myke pakker i jula, så jeg tvilte litt da Solland fortalte meg det her, men etter å ha tenkt meg om, kom jeg frem til at dette var en veldig fin gave, smiler trener Falch.

Draktene er tidligere brukt av A-laget, og har så vidt vært innom Old Boys-laget også.

- De har kanskje vært i kamp før, men for oss representerer de noe nytt, og det er flott, selv om man burde være forsiktig med nye plagg. Med tanke på at vi stort sett er blitt avkledd i hele år, tror jeg likevel ikke vi vil gå i den samme fellen som keiseren gikk i da han fikk nye klær, flirer trener Falch.

Spillerne jubler

C-lagets selverklærte fashionista og stilikon Magnus Jahrmann var strålende fornøyd da nyheten kom ut, og klarte ikke å skjule sin begeistring på nettet.

- Nye drakter <3 Håper de er tettsittende ;) Ser gjerne at de er i en lysere blåtone enn de gamle, slik at vi spiller på lag med vårens fargetrender. Sikle, sikle, gleder meg til å prøve dem! Trykk like hvis du gjør det samme og skal kjøpe drakt, skrev han på sin private Facebook-konto i går kveld.

Ved midnatt hadde 582 personer, deriblant flere av landets mest kjente motebloggere og Edier Frejd fra Sandnes Ulf liket Jahrmanns innlegg. Det samme hadde ikke overraskende Andreas Kjelstrup også gjort.

Mens fansen drømmer om et lag med Kjelstruper, har nemlig Kjelstrupen selv alltid drømt om nye drakter.

- Jeg er veldig klar for dette, men det store spørsmålet er om vi får shorts og strømper også! Vi må ha det, sier supporterfavoritten.

- Ser vi like ut, er det tross alt enklere å finne hverandre på banen, konkluderer han.

De nye draktene er ventet klare til seriestart 2013. De gamle draktene vil bli sendt videre til det nyetablerte E-laget, som skal spille koseball i 2. divisjon 7er.KONKURRANSE: Hvilken forhenværende C-lagsspiller pleide å spille i drakt nummer 88?

Svarer du riktig er du med i trekningen av en ekte Korsvoll-drakt.

Svaralternativer: 
A: Jan Jenvild
B: Anders Frogner
C: Hidetoshi Nakata

Send en sms med DRAKT <ditt svar> til 93865362, eventuelt denne e-post-adressen
Eks. "SERIE C" til 93865362. NB! Kun ett svar per deltager.

Den heldige vinneren trekkes torsdag kveld.

Husk at alle lukevinnere også er med i trekningen av å være C-lagssjef for en dag! 

Lykke til!

KORSVOLL C
  JULEKALENDER 2012
18. DESEMBER

Tilbake til julekalenderen