KORSVOLL C
  JULEKALENDER 2012
16. DESEMBER

Tilbake til julekalenderen

Pep Guardiola, arbeidsledig: Ledig på markedet, men det sies at gasjen skal være noe høyere enn hva Solland er villig til å betale. Kåret til best kledde katalaner i årene 2007-2009.

Tom Nordlie, arbeidsledig:
Har kontraktfestet med alle norske medier at han skal bli nevnt i forbindelse med enhver ledig trenerplass. Til gjengjeld skaper han overskrifter og blest om norsk fotball ved hjelp av hyppige vektforandringer og bajasoppførsel.

Marius Andersson, spillerkarriere i Korsvoll C:
En av Korsvoll Cs mest trofaste spillere. Mye rutine, og om det skal hentes fra egne (spiller-)rekker er han en klar kandidat. Sliter med elitisme etter mange år som litteraturvitenskaps-student, og det er mulig han vil komme på kant med den folkelige kulturen i Korsvoll C.

Terje Christophersen, assistenttrener i Korsvoll C:
Assistenten har fungert som en ung Villas-Boas med sine utfyllende forhåndsanalyser, og var kjent som en av Tåsens beste CM-spillere på 90-tallet. Antageligvis vil han forbli trofast til trener Falch, og forlate skuta om førstnevnte eventuelt må gå.

Hallvar Thorkildsen, Sleivdal IL:
Har hakket bedre poengsnitt enn Falch det siste året, og er en likandes kar. Kan lokke med seg stjernespillere som Goliat Siklesæter, Martin Hval og veterankeeper Ola Bøg Rise.

 

KONKURRANSE: Hvem som skal lede C-laget i 2013 er uvisst. Trener Falch har ledet laget siden oppstarten, men husker du hvem som vant kalenderkonkurransen i 2010 og som fikk lede C-laget i en kamp denne sommeren som premie?

Svarer du riktig kan du få sjansen til å øve deg som manager. Vinneren får nemlig Football Manager 2013, der du kan ta over favorittlaget ditt og leve deg inn i en drømmeverden hvor Korsvoll faktisk kan komme til Champions League i løpet av få år og Manchester United ikke får hjelp av dommeren.

Svaralternativer: 
A: Andreas Lausund
B: Margrethe Hegnar
C: Inspektør Jarl Holst-Jæger

Send en sms med TRENER <ditt svar> til 93865362, eventuelt denne e-post-adressen
Eks. "TRENER A" til 93865362. NB! Kun ett svar per deltager.

Den heldige vinneren trekkes mandag kveld.

Husk at alle lukevinnere også er med i trekningen av å være C-lagssjef for en dag! 

Lykke til!

Trener Falchs sorti?

Korsvoll C rykket ned, men kretsen ga dem en ny sjanse i 6. divisjon. En telefonsamtale senere hadde trener Falch fått laget ned igjen. Det kan ha kostet ham jobben.

Det murres på sosiale medier og blant allmuen rundt Korsvoll C etter at trener Falchs telefonsamtale ble kjent. Spørsmålet mange stiller seg er om den omstridte treneren hadde skylden begge ganger laget rykket ned (!), og om det nå burde bli tatt grep for å gjenreise Nordre Akers fotballstolthet.

Etter årets katastrofesesong, hvor Korsvoll C tok ynkelige 4 poeng og slapp inn hele 86 mål, mente mange at trener Falch, mannen med det øverste ansvar, måtte ta sin hatt og gå. Det ble hvisket om for lav intensitet på treninger, manglende offensivt mønster, lite gjennomtenkt transferpolitikk og et potpurri av revyaktige vitser i pausepraten.

Til tross for den økende misnøyen jublet fansen da det viste seg at Korsvoll C likevel kunne forbli i 6. divisjon, men det var før Falch tok grep og førte laget tilbake til Oslo-fotballens nest-mørkeste kjeller. Med en telefon til de høye herrer i Oslo Fotballkrets ordnet Falch et 2013 hvor motstanden blir adskillig enklere enn inneværende år. Var det hele en manøver for å redde sitt eget skinn?

Lagbyggeren?

- Jeg vil på det sterkeste avvise at dette var noe jeg gjorde for å vinne ansikt, som det heter. Jeg har trua på dette laget, men vi trenger et år i 7. divisjon for å få ro i rekkene og bygge opp laget igjen, sier Falch til Junior2.com.

Mulige kandidater


Junior2.com har likevel, i samarbeid med fotballgeni og oddsmagiker Kristian Djuve, satt opp en liste med mulige kandidater til managertronen i Korsvoll C.

Pål Schjerven, Korsvoll B: Stopperkjempen var en av foregangsmennene da en rekke Korsvoll C-spillere gikk til Korsvoll B foran 2010-sesongen, og er nå B-lagstrener med moderat suksess. Har likevel et rykte på seg for å bomme på mål, spillerkjøp og datoer.