Årets toppscorere 2012

I en tid hvor den internasjonale fotballen og mediene ikke snakker om annet enn målrekorder, er det verdt å merke deg de negative rekordene også. C-laget har aldri scoret færre mål enn i år, men to spillere klarte likevel å utmerke seg foran mål - vi gratulerer årets toppscorere Mathias Falch (elleve mål) og Johannes Blåsternes (tre seriemål)!

Lionel Messis 88 mål på en sesong har fått velfortjent spalteplass og mye oppmerksomhet på Twitter de siste ukene, blant annet fordi dette er fem mål mer enn hele C-laget scoret til sammen i år.

- Det har ikke vært lett å spille på et lag som skaper maksimalt én sjanse per kamp. Messi har ganske andre arbeidsvikår, sier Mathias Falch da han blir konfrontert med de nedslående tallene.

- Så om vi justerer for nivå, antall kamper og antall sjanser, så er kanskje ikke mine elleve mål så ille likevel, fortsetter årets mestscorende C-lagsspiller, som også ble toppscorer i 2009, da med hele 30 mål.

- Det var bare i et par kamper på sensommeren og i de fire treningskampene etter serieslutt at jeg synes vi virkelig klarte å få til noe offensivt. Klarer vi å bygge videre på det, tror jeg vi kan mangedoble antall mål neste sesong, legger Falch til.

I serien ble det knapt nettsus for de kongeblå, og Johannes Blåsternes ble serietoppscorer etter å ha satt tre baller i nettet i vårsesongen.

- Tre mål er altfor lite, men jeg liker å se det hele som et stort bilde på fremtiden, sier midtbanespilleren, som er mer kjent for sine grisete taklinger.

- I år ble det tre, og neste år skal det få spire og gro videre. Vi har sådd og plantet noe fint, og i årene som kommer skal det få vokse og bli stort, og en dag kanskje gro seg såpass flott at grenene kan nå helt inn i 6. divisjon igjen, utdyper Blåsternes, hvis far er filosof.

Vi gratulerer Falch og Blåsternes med toppscorertitlene, og håper på mange nye mål i 2013!

KORSVOLL C
  JULEKALENDER 2012
15. DESEMBER

Tilbake til julekalenderen

Årets mestscorende C-lagsspiller:
1. Mathias Falch - 11 mål
2. Magnus Jahrmann - 5 mål
2. Ole-Vidar Jensen - 5 mål
2. Lars Eriksen - 5 mål
2. Olav Bengtson - 5 mål

Årets toppscorer i serien:
1. Johannes Blåsternes - 3 mål
2. Ole-Vidar Jensen- 2 mål
2. Lars Eriksen - 2 mål
2. Mathias Falch - 2 mål
2. Magnus Jahrmann - 2 mål

Ni spillere scoret ett mål hver i serien.  


Samlet sett scoret C-laget noe skuffende 83 mål på til sammen 41 kamper, noe som gir et snitt på 2,02 mål per kamp. Dette er en markant nedgang fra tidligere år, der snittet ofte har bikket fem scoringer per kamp. At Internserien ble avlyst forklarer mye av dette, men med kun 20 mål på 18 seriekamper og 1,11 mål per seriekamp er det liten tvil om at denne C-lagsårgangen har vært hverken produktive eller effektive foran mål. Måtte det gå bedre i 2013!


Tidligere toppscorere totalt/serie:
2008: Anders Hauge 17 mål / Anders Hauge 14 mål
2009: Mathias Falch 30 mål / Espen Schjerven og Ola Jansen 12 seriemål
2010: Christian Poppe 30 mål / Christian Poppe 10 seriemål
2011: Ole-Vidar Jensen 25 mål / Ola Jansen 9 seriemål

 

KONKURRANSE: C-laget rykket ned i år. Hvem scoret det foreløpig siste målet i 6. divisjon for de kongeblå heltene?

Svarer du riktig er du med i trekningen av en tettsittende treningsgenser og en stilig shorts du kan bruke når du trener på avslutninger.

Svaralternativer: 
A: Johannes Blåsternes
B: Mathias Falch
C: Kjetil Kihlgren

Send en sms med MÅL <ditt svar> til 93865362, eventuelt denne e-post-adressen
Eks. "MÅL A" til 93865362. NB! Kun ett svar per deltager.

Den heldige vinneren trekkes mandag kveld.

Husk at alle lukevinnere også er med i trekningen av å være C-lagssjef for en dag! 

Lykke til!