Erik Nordbys juksekalender

Erik «Lektor´n» Nordby er en egenrådig fyr som gjerne går sine egne veier. Nå nyter den aldrende midtbanegeneralen stor suksess i juksemiljøer verden rundt med sin «juksekalender».

Den tradisjonelle julekalenderen kom til Norge fra det Ottomanske riket på 1500-tallet, og har etter hvert blitt en høyt elsket del av julehøytiden. Smånipskjeden Nilles inntog på det norske markedet hjalp til å bygge opp en julekalenderkultur sentrert rundt ideen om at man skal få én liten gave hver dag, som en forsmak til presang-raset på selve julekvelden. Den kulturen vil Erik Nordby nå til livs.

- Dette med at man skal motta gaver hele tiden, er det dét julehøytida skal handle om? Jeg synes det er feil at man bare skal få, få, få, når man mye heller kan ta, ta, ta! Min tese er at gleden ved å gi bort presanger 24. desember øker proporsjonalt med hvor mye man klarer å lure til seg i dagene før, gliser den tidligere læreren, som står med hele 96 kamper for C-laget.

Tradisjonell form, nytt innhold

For et utrent øye ser Nordbys juksekalender ut som en tradisjonell julekalender, med lommer gavene skal legges iog trivelige, julete illustrasjoner. Den store forskjellen er hva som er inni lukene, og på den måten speiler den kanskje hvordan lektoren selv er i forhold til vanlige, lovlydige borgere?

- Det er klart at juksingen er noe jeg brenner for, det kan man for eksempel se på hvordan jeg spiller fotball, fniser Nordby.

 

 

Bildet: Erik Nordby jukser i julen, og i hårveien- her med en nisselue med falske fletter.Juksekalenderen har 24 luker, og i hver luke ligger et forslag til "dagens juks". Nordby har laget en rekke jukselapper som han selger på juksebloggen fanteri.geocites.uk.org, og Junior2.com har fått lov til å presentere et lite utvalg:

* Dekk hagen din med et STORT teppe, og når noen kommer på besøk påstår du at hagen plutselig ble borte, og at du trenger penger for å hyre en privatdetektiv for å finne den igjen. Enkle cash.

* Opprett en fiktiv jente-konto på Facebook og bli "i et forhold" med den. Spill kortene riktig med noen veggmeldinger og photoshoppede bilder for å bygge opp under illusjonen om at hun er kjæresten din. Besøk så vennene dine og fortell dem at hun har forlatt deg for en omreisende buktaler, og at du trenger penger til å hyre en privatdetektiv for å ta dem begge av dage. Tøde cashninger.

* Finn ut hvor en venn oppbevarer smykkene sine. Lur en privatdetektiv til å stjele dem til deg ved å fabrikere en hjerteskjærende historie om at dette er dine familiejuveler som ble stjålet fra familien da du var barn. Bling-bling.

* Barbér leggene dine og markedsfør legghåret som "EKTE ALPAKKA-TUPÉ". Selg til privatdetektiver som sliter med begynnende skallethet grunnet alkoholmisbruk og depresjon. KA-CHING!

Til utlandet

Nå håper Nordby at han kan selge idéen til utlandet. Men "sjuende far på Korsvollhuset" skal ikke følge en tradisjonell vei mot markedsandeler i utlandet.

- Jeg skal først og fremt markedsføre dette prosjektet som en tradisjonell "julekalender", eller kanskje som en mirakelmikstur som kan stoppe aldring, struma og røde hunder. De kommer ikke til å vite hva som traff dem når de forstår hva det virkelig er, knegger "Lektor´n".

 

KONKURRANSE: Som du sikkert vet og har skjønt, liker Erik Nordby å jukse. Men han liker også å hindre andre folk i å jukse. Husker du hvilken skole han var lærer ved for omtrent ti år siden?

Svarer du riktig er du med i trekningen av en spiralblokk og et par andre skolerelaterte godsaker som kan komme godt med etter jul.

Svaralternativer: 
A: Nordberg
B: Fagerborg
C: Høvik Verk

Send en sms med SKOLE <ditt svar> til 93865362, eventuelt denne e-post-adressen
Eks. "SKOLE C" til 93865362. NB! Kun ett svar per deltager.

Den heldige vinneren trekkes mandag kveld.

Husk at alle lukevinnere også er med i trekningen av å være C-lagssjef for en dag! 

Lykke til!

KORSVOLL C
  JULEKALENDER 2012
14. DESEMBER

Tilbake til julekalenderen