Årets råtass 2012

Tolv gule og to røde kort på bare 15 kamper. Er det mulig? Jepp. For tredje år på rad, for fjerde gang i C-lagets femårige historie, og for femte gang på seks år, kan Johannes Blåsternes smykke seg med tittelen Årets råtass.

 

 


Årets råtass 2012:
   1. Johannes Blåsternes, to røde og tolv gule kort: Det er stygt, det er frekt, det er i en helt egen klasse. Nærmer seg så mange kort i karrieren at han snart kan spille 52 plukk opp med dem. Snittet per kamp gjør dette til hans mest overlegne seier noensinne.
   2. Christian Eidsmo, fire gule kort: Eidsmos elendige sesong får et lite løft om man tar i betraktning at han faktisk klarte å sanke fire gule på bare syv kamper. Klatrer med det ett hakk opp på listene fra i fjor. Kan han ta steget helt opp i 2013?
   3. Gunnar Sjølie, tre gule kort: Eks-keeperen bærer fortsatt preg av å ha vokst opp med å ta ballen med hendene, så føttene treffer ikke alltid der de skal når Sjølie flyr rundt på banen. Tre gule er absolutt akseptabelt.


– Tusen takk, det er en fryd å vinne denne prisen igjen! Jeg ser på meg selv som en skikkelig bad ass, og da er det godt å få bekreftelser som dette, spesielt nå i adventstiden hvor alle liksom skal være så hyggelige og greie, sier Johannes Blåsternes. 

Han har en enkel forklaring på hvorfor det er akkurat han som vinner prisen år etter år.

– Jeg liker å se på motstanderne som ugress, og meg selv som en gartner som må klippe og lugge, eh, luke det vekk, det er ikke verre enn som så, smiler Blåsternes, som trekker frem mangelen på opplagte konkurrenter som en av de viktigste årsakene til årets overlegne seier.

Årets nyttårsforsett står allerede klart for urokråka:

– Aim for the sky, eller aim for the knee, som jeg pleier å si, så hvorfor ikke gå for flere kort enn kamper?


Tidligere vinnere:
2008: Johannes Blåsternes
2009: Aleksander Omtvedt
2010: Johannes Blåsternes
2011: Johannes Blåsternes


KONKURRANSE: Også C-lagets motstandere pådrar seg røde kort i ny og ne, noen flere enn andre, og i dag vil vi ha svar på en skikkelig nøtt. Husker du hvor mange røde kort Øvrevoll Hosle 3 pådro seg i sluttminuttene da vi ledet 14-4 i serieavslutningen i 2008?

Svarer du riktig, er du med i trekningen av to par fotballstrømper, slik at du har litt å gå på om Blåsternes eller andre gærninger skulle treffe deg med knottene sine og revne strømpene dine.

Svaralternativer: 
A: To stk.
B: Tre stk.
C: Fire stk.

Send en sms med kodeord RØD <ditt svar> til 93865362, eventuelt denne e-post-adressen
Eks. "RØD A" til 93865362. NB! Kun ett svar per deltager. 

Den heldige vinneren trekkes mandag 10. desember, kl.21.00. 

Husk at alle lukevinnere også er med i trekningen av å være C-lagssjef for en dag!

Lykke til!

KORSVOLL C
  JULEKALENDER 2012
8. DESEMBER

Tilbake til julekalenderen