Reisefeber

Korsvoll C har tatt grep for å styrke speidernettverket og rekrutteringen av unge, utenlandske talenter. Men alt går ikke etter planen: Andreas Lausund, den nylig utsendte speideren som tilsynelatende fortsatt er på jakt etter Mellom-Amerikas neste fotballjuvel, har oppholdt seg to måneder på overtid, og på klubbens regning, i det solvarme sør.

NB! Konkurranse i bunnen av saken!


Årets sesongs miserable resultater førte til at de høye herrer i Korsvoll C dannet både utvalg og komiteer for å finne og komme til livs de problemene som gnager klubben. Ett av utvalgene – "Sportslig videreutvikling av grunnarbeid rettet mot yngre klasser av fotballsparkende ungdom" (SVAGRMYKAFU) – blir ledet av Korsvoll Cs kanskje høyeste mann målt i centimeter, Terje Christophersen, til vanlig assistenttrener i klubben.

- I SVAGRMYKAFU forsøker vi å skape et fundament for å styrke klubbens arbeid med unge talenter. En av ideene er å søke utenfor kongerikets grenser og utnytte at vi bader i oljepenger mens resten av verden drukner i gjeld. Om vi tidlig klarer å knytte til oss unger fra fattigslige kår kan vi enklere forme dem i Korsvoll Cs ånd, både sportslig og moralsk, samtidig som vi ikke trenger å bekymre oss nevneverdig for utgifter til kost, losji eller lønn. Barnearbeid er billigarbeid, humrer Christophersen.

Spennende i Costa Rica

Et av tiltakene som ble gjort var å utstyre Korsvoll C-legenden og legestudenten Andreas "Lumbago" Lausund med en flaske solkrem og en én-veis-billett til Costa Rica.

- Lag i Tippeligaen har hatt stor suksess med spillere fra Costa Rica, så hvorfor ikke starte der? Borges i FFK, Bolaños i Start, Castro i VIF – det bugner av spillekåte latinos med kjappe føtter og skjorteselgende navn. Vi må putte labbene i den krukka med solbrun honning før noen andre gjør det, poengterer Christophersen ivrig.

- Håpet svinner

Etter en god start, hvor den nyoppnevnte speidergutten Andreas Lausund blant annet overvar en lokal fotballturnering, ble tilbakemeldingene mer sporadiske og vage. Christophersens bekymring toppet seg da han mottok en faktura på et to-ukers opphold på en såkalt sigar-leir i Nicaragua.

 

 

Bildet: Mye tyder på at Korsvoll Cs storsatsning SVAGRMYKAFU ser ut til å gå opp i røyk.


- Det viser seg at Lausund ikke bare har krysset grensene fra et land til et annet, han har også krysset en grense for hva vi i SVAGRMYKAFU synes er forsvarlig å bruke penger på. Planen var jo at han skulle oppholde seg to uker i Costa Rica, men nå har han snart vært på reise i tre måneder, og fakturaene sendes en dag fra det ene landet, en annen fra et annet. Vi kan jo ikke annet enn å betale og håpe at han kommer hjem med Mellom-Amerikas neste superstjerne, men håpet svinner for hver piña colada han drikker, sukker Korsvoll Cs assistenttrener.

- Pura vida!

Junior2.com klarte å opprette kontakt med Lausund via Facebook, men han ønsket ikke å intervjues om speideroppdraget før han er tilbake på norsk jord, og skrev følgende på vår oppfordring om en statusrapport:

"Tjallabais! Her i San Pedro er det fint vær. Ganske humid, men what can you do, right? Kan ikke klage, si! I går badet jeg tre timer i strekk, og i morgen, hvis jeg orker, skal jeg og noen folk jeg har møtt dra til en gammel kirke for å se på noen gamle greier. Men hvis det er fint vær drar jeg nok på stranda, da. Og det er nok fint vær, FOR Å SI DET SÅNN. Ålreit, boys, ikke slit dere ut dere hjemme i nisseluelandet Norge, da! Pura vida! Hilsen Dr. Lumbago"KONKURRANSE: C-laget har stort sett hatt norske spillere i stallen, men Jonathan Baylis kom fra et annet land enn Norge og kunne ikke norsk engang. Husker du hvor han kom fra?

Svarer du riktig, er du med i trekningen av effekter fra det norske fotballandslaget.

Svaralternativer: 
A: Salomonøyene
B: Syden
C: Skottland

Send en sms med kodeord LAND <ditt svar> til 93865362, eventuelt denne e-post-adressen
Eks. "LAND C" til 93865362. NB! Kun ett svar per deltager. 

Den heldige vinneren trekkes i morgen, 6. desember, kl.18.00. 

Husk at alle lukevinnere også er med i trekningen av å være C-lagssjef for en dag!

Lykke til!

KORSVOLL C
  JULEKALENDER 2012
5. DESEMBER

Tilbake til julekalenderen