Før vi går videre til dagens opprinnelige luke, har redaksjonen funnet det nødvendig å omtale en sak vi ble oppmerksomme på i går:

Dopinganklager mot C-laget

En finsk dokumentar vist på dokumentarfilmfestivalen «Doku-LIVE» siterer en norsk kilde som hevder at sentrale spillere på årets Korsvoll C-lag har vært dopet gjennom store deler av sesongen. Trener Falch reagerer med forbløffelse.

Det var under gårsdagens formiddagsvisning på den Pringles-sponsede dokumentarfilmfestivalen «Doku-LIVE» at den finske dokumentaren ble vist.

– Det er bare å se på resultatene denne sesongen, så forstår du at dopbruk har vært utbredt i Korsvoll C. De løper jo rundt som fulle sjømenn på banen, ble den anonyme kilden sitert på.

Med fordreid, grøtete stemme, en pølse i hånda og dekket av et gulbrunt pledd, hevdet vedkommende videre at ønsket om seriegull tydeligvis var blitt byttet ut med en higen etter «det brune guld», og la flåsete til at den eneste måten Korsvoll C kunne komme seg tilbake på seiersvogna var hvis NFF åpnet for alkohol-reklame på draktene, og de fikk penger til å kjøpe nye spillere.

- Ingen kommentar, uttaler trener Falch i en pressemelding.Vi vil nå gå videre til dagens opprinnelige luke, som i dag presenteres som en fotoserie:

NB! Du finner en konkurranse med en riktig frekk premie helt i bunnen av saken!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Under kamp er det viktig å fylle på med væske, sett at spillerne har jobbet og løpt hardt, vel å merke. Vet du hva C-lagsspillere flest har på drikkeflasken sin under kamp?

Svarer du riktig, er du med i trekningen av en drikkeflaske du kan bruke både på treningssentre og lesesalen.

Svaralternativer: 
A: Vann 
B: Colo (blanding av Coca Cola og Solo)
C: Whisky

Send en sms med kodeord TØRST <ditt svar> til 93865362, eventuelt denne e-post-adressen
Eks. "TØRST C" til 93865362. NB! Kun ett svar per deltager. 

Den heldige vinneren trekkes mandag 3. desember kl.18.00. 

Husk at alle lukevinnere også er med i trekningen av å være C-lagssjef for en dag!

Lykke til!

KORSVOLL C
  JULEKALENDER 2012
2. DESEMBER

Tilbake til julekalenderen