Disse kan vi møte i 2012

Avdelingsoppsettet for de lavere divisjonene ned til 7. divisjon er rett rundt hjørnet. Det er ventet at Oslo Fotballkrets vil publisere det endelige oppsettet i løpet av en ukes tid.

Ifølge sikre kilder vil følgende 30 lag utgjøre 6. divisjon sesongen 2012:

Ned fra 5. divisjon (3): Abildsø, Oslo City 2, Bygdø Monolitten 2.

Blir i 6. divisjon (21): Nordstrand 3 (fikk ikke rykke opp siden Nordstrand 2 er i 5. div), KFUM 4, Hasleb, Nesodden 3, Langhus 2, Toten-Kam, Hauketo, Korsvoll 3, Oldenborg 2, Odin, Furuset, Sandaker, Kurdistan, Vinderen, Haslum, Lokomotiv Oslo 2, Frognerparken 2, BI Athletics, Sørkedalen, Fagerborg 2, Huk 2.

Opp fra 7. divisjon (6): Lommedalen 2, Vestre Aker, NIH, Wam-Kam, Fjellstrand, Indre Østham.

 

 

Bildet: Det kan bli nye kamper mot Vinderen i 6. divisjon også i 2012.

Som vanlig vil nok en nedrykkslagene fra 5. divisjon og avdelingsvinnerne og andreplassene fra 7. divisjon fordeles likt i de tre puljene, der de igjen vil trekkes med med syv av lagene som konkurrerte i årets 6. divisjon, deriblant Korsvoll C.

Lagene vil først og fremst bli plassert ut fra sportslige resultater, og deretter etter geografisk tilhørighet, selv om det er nærliggende å tro at for eksempel Nesodden 3 og Fjellstrand vil bli plassert sammen, og at også Bærums-lagene vil havne sammen. Geografiske hensyn vil dog kunne være viktigere enn at lag ikke møtes to år på rad.

Jeg tror 2012-sesongen vil by på mye hard motstand, uansett hvilken avdeling vi havner i. Spesielt lagene som kommer opp fra 7. divisjon virker sterke, vi har tross alt tapt for både Fjellstrand og Wam-Kam i år, og et lag som NIH vil selvsagt være favoritter i sin pulje, sier trener Falch.

Ellers er det godt å se at våre gode venner i VSF berget plassen i år også, selv om de kun tok syv poeng på 18 kamper. Vi håper naturligvis på et gjensyn i serien i 2012, fortsetter C-lagstreneren, som ser på Sandaker, BI Athletics, Sørkedalen og Bygdø Monolitten 2 som andre ønskemotstandere.

Det endelige oppsettet presenteres i kalenderen neste uke!

KORSVOLL C
  JULEKALENDER 2011
9. DESEMBER

Tilbake til julekalenderen