Julekort fra Zürich

 

 

Gruetzi Miteinand

Her følger en liten julehilsen fra Zürich.

Her jeg sitter inne på rommet og hører vinden suse og regnet falle, vil jeg nå legge til side studiene og prøve å dele mine tanker om årets fotballsesong.

Det jeg vil huske best fra sesongen 2011 var nok at jeg for første gang kunne ikle meg den blå drakten og representere C-laget i en offisiell kamp. Min første kamp gikk på en noe ujevn gresslette på Ekeberg, der verken resultatet eller spillet er verdt å trekke frem. Heller ikke motstanderlaget for den saks skyld. Derimot gikk det bedre i de to påfølgende hjemmekampene med null baklengs og seier mot både Sandaker og Panzer. Flere seriekamper ble det dessverre ikke for min del i år. Heldigvis fikk jeg derimot deltatt i store deler av sommerens internserie, samt en kort biltur til en litt under middels spennende treningskamp på Nesodden.

Selv om det nå snart er jul, og sveitserne gjør hva de kan for å lage julestemning, med både lys og korsang i gatene samt julemarked på togstasjonen, klarer jeg ikke la være å glede meg litt til sommer på Korsvollbanen.

Schöni Weinachte

Thomas

KORSVOLL C
  JULEKALENDER 2011
8. DESEMBER

Tilbake til julekalenderen