Poppes overgangsjulegave

Les Christian Poppes julehilsen til fansen, og finn samtidig ut hva nummer 7 har gjort for å forsterke C-laget foran kommende sesong:

I år som i fjor vil jeg først benytte anledningen til å takke for en fin sesong! Som kjent var jeg skadet halve sesongen, og jeg føler at min innsats i år var av halvveis karakter. Allikevel ble dette tidenes sterkeste sesong resultatsmessig, noe jeg synes er svært gledelig.

Til neste år SKAL vi rykke opp, og jeg skal jobbe for å bli å bedre også denne vinteren.

I fjor opprettet jeg Poppe og Gaus julepynt AS, og sørget med det for at Gaus drøm om et C-lag av dorullnisser gikk i oppfyllelse. Salget av nissene til Gaus mor brakte inn 27 kroner og 50 øre. For dette leide vi inn polakk-Schjerven, som gjorde god nytte for seg.

I år har derimot Gau slitt med en lei forstoppelse, noe som har ført til dårligere tilgang på doruller og selskapets konkurs. Ettersom jeg også i år har påtatt meg oppgaven med å bedre stallen har jeg måttet ty til nye metoder.

 

 

Bildet: Magnus Carlsen fra tiden i Real Madrid.


Som tungt involvert i Norges sjakkelite, har jeg sett meg ut den tidligere Real Madrid-spilleren Magnus Carlsen som C-lagets neste signering. Magnus vil utvilsomt skaffe oss sårt tiltrengte sponsorpenger, samt en taktisk kompetanse som vil være gull verdt. Gjennom hans personlige agent og storesøster, Ellen Carlsen, har jeg daglig kontakt med Magnus, og han er på gli med tanke på en overgang nå i vinter.

Magnus er svært positiv til å slutte seg til et lag der sjakkferdighetene er store. Han tror han kan bidra med taktikk og rutine, melder Ellen.

 

 

Bildet: Tatt under gårsdagens agentmøte. Vi viser L for Love og symboliserer kjærlighetsbåndet mellom Magnus og hans kommende klubb i Korsvoll C.


For å få fortgang i overgangssaken sendte vi Ingrid Carlsen, Magnus' lillesøster, til London, der vår kommende stjerne befinner seg i anledning London Chess Classic. Ingrid har nettopp gjort Magnus kjent med overgangsvilkårene, noe som førte til at han rev i stykker samarbeidsavtalen med tidligere verdensener i sjakk, Gary Kasparov.

 

 

Bildet: Med den istykkerrevne kontrakten i bakgrunnen gjør Ingrid og Magnus det klart at Sjakksatsingen blir lagt på is.


Det gjenstår dermed kun formaliteter og medisinsk test hos Melkesyrefabrikken før overgangen er i orden. Når dette skjer har også søstrene Carlsen satt seg villig til å diskutere et mulig engasjement i klubben. Ellen snuser på en sentral plass i styret til Korsfarerne, mens Ingrid vil legge ballettskoene på hyllen til fordel for cheerleadervirksomhet på C-lagets hjemmekamper.

Dette må bli opprykk!
#7

 

                   

 

Bildene: Kommer Ingrid (t.v) til å legge balletskoene på hyllen til fordel for Korsfarerne-cheerleading? Og vil Ellen (t.h.)bytte ut Lyn-skjerf og vin med Korsvoll-skjerf, øl og whisky?

KORSVOLL C
  JULEKALENDER 2011
7. DESEMBER

Tilbake til julekalenderen