Bedre enn virkeligheten

De færreste på C-laget har vært i nærheten av å nå proffdrømmen, eller...

STOR KONKURRANSE I BUNNEN AV SAKEN!

 

 

Bildet: Cupfinalen 2008 ble en nervepirrende affære for de 10 000 betalende tilskuerne.


Mye av trenerutdannelsen vår er basert på det vi har lært gjennom gamle CM og FM, forteller trener Falch.

Assistent Christophersen nikker samtykkende:

Det handler om alt fra å prøve ut taktikker og å lære seg knepene i overgangsmarkedet, som at Bixente Lizarazu var priset til 80 millioner på CM 01/02, men kunne kjøpes for rundt 30.

De to trenerne har tilbrakt mangfoldige timer foran pc-skjermen de siste ti årene, og merittlisten er naturlig nok lang. Trener Falch har blant annet vunnet Champions League med Rosenborg og tatt Hødd til Eliteserien, mens Christophersen har vunnet det meste av spillbare ligaer, også MLS.

Favorittspillerne mine har vært Eddie Johnson, Fernando Cavenaghi og Giampaolo Pazzini, men det var Markus Rosenberg som ble RBKs matchvinner i CL-finalen mot Milan i 2013, forteller trener Falch.

Og vi må ikke glemme folk som Jamie McMaster og Maksim Tsigalko. Fantastiske talenter, skyter Christophersen inn.

Nå har du sjansen til å dele din FM-historie med oss! Og ikke nok med at du får dele de utrolige bragdene dine med allmennheten, du blir også med i trekningen av årets FM!

Det kan enten være en historie om hvordan du ledet et lite lag til store høyder, fortellingen om en artig overgang eller da Mathias Falch ble toppscorer i 2. Bundesliga, eller rett og slett bare beretningen om en legendarisk kamp.

Vinneren er i tillegg med i trekningen av hovedpremien som trekkes på julaften, nemlig æren av å få lede C-laget i en kamp i 2012.

Send ditt bidrag til denne e-post-adressen nå!

Historiene og vinneren publiseres om én uke, det vil si søndag 11. desember.

Lykke til!

KORSVOLL C
  JULEKALENDER 2011
4. DESEMBER

Tilbake til julekalenderen