Jahrmanns julemote

Julen, romjulen og nyttårsaften er dager der det kan lønne seg å se bra ut om man vil ha oppmerksomhet fra henholdsvis nissen, rike familiemedlemmer og det motsatte kjønn. Magnus Jahrmann gir deg tipsene!

C-lagets trendsetter, nykommeren Magnus Jahrmann, som kom til klubben i vår, markerte seg tidlig med sine moderne frisyrer og uklanderlige klesstil. Med en spesialdesignet innsving på drakten, og et ønske om å spille i en helt annen blåtone, er det ingen tvil om at den stabile backen er den mest trendy og motebevisste C-lagsspilleren. Han er klar på hva man burde ha på seg på julekvelden.

 

 

Bildet: Moteekspert og høyreback Magnus Jahrmann.


– På julaften er det viktig med tradisjoner, og det er derfor fint å hente inspirasjon fra gamle dager, og ikke la seg lokke til å gå med sterke farger. Det er bedre å velge en klassisk svart dress som sitter godt på kroppen, og heller freshe det opp med små detaljer i for eksempel mansjettknappene og slipset. Personlig kommer jeg til å kjøre koksgrå dress, hvit skjorte og rødt slips, forteller Jahrmann.

I romjulen er det enda viktigere med tradisjoner. Her skal man møte familie man sjelden treffer, og for å imponere en styrtrik grandonkel, kan det være fornuftig å ikke skeie ut her heller.

– Mote er tidløst, men kun innenfor en liten periode, pleier jeg å si. I romjulen vil jeg derfor anbefale å ta tak i den siste retrotrenden, men for eksempel kombinere det med in-farger som burgunderrød og svart. Dette kan utgjøre en ypperlig kombinasjon med hvit skjorte og kalosjer på beina, noe som er kommet sterkt inn i motebildet den siste tiden, fortsetter Jahrmann.

Mange opplever det som vel så viktig å ta seg bra ut på nyttårsaften. Jahrmann er enig.

–Igjen, finn en dress som sitter godt. Farger er ikke nøye, men er det en gang i året du skal kline til med spreke farger, så er det i inngangen til årets første dag. Like fullt, med en grå eller svart dress, har du en base du kan bygge videre på.

Jahrmann minner om at brune sko for eksempel står godt til en svart dress, men at det motsatte ikke er å anbefale. Ellers mener han det kan være lønne seg å ersatte slipset med en skikkelig sløyfe på nyttårsaften

– Finn en fet sløyfe som står frem, så er du sikret oppmerksomhet. Samtidig kan det være kjekt å bytte ut beltet med bukseseler for å sprite opp antrekket når du etter hvert kaster jakka og er klar for å sablere et par champagner. God jul og godt nyttår!

KORSVOLL C
  JULEKALENDER 2011
23. DESEMBER

Tilbake til julekalenderen