Fanget på film

Seriepremieren ble filmet, og er den videoen fra den intense 3-2-seieren over VSF endelig tilgjengelig for allmenn forlystelse.

Årets første seriekamp hadde alt. Ikke nok med at naborivalene i vennskapsklubben Vinderen var motstander, det var også nesten ti Korsfarere på tribunen, presentasjon av nykommeren Vegard Brekk i pausen, bluss og røyk på tribunen, samt Mathias Falchs 100. kamp.

Kampen ble langt mer spennende enn noen kunne ha tenkt seg på forhånd. Ligadebutant Fredrik Runar sørget for at C-laget ledet 1-0 til pause, og 20 minutter før slutt satte Marius Andersson inn 2-0 etter et hjørnespark. Det gikk mot en komfortabel hjemmeseier, men så våknet de oransjekledde. De reduserte i det 75. minutt, før utligningen kom fem minutter før slutt. Neglebitende Korsfarere kunne omsider slippe jubelen løs i det 89. minutt, da årets serietoppscorer Ola Jansen banket inn 3-2 og sikret tre poeng til C-laget.

Lars Kristian Flemmen fanget det hele på film, og nå har Andreas Kjelstrup redigert det sammen til denne lekre stemningsvideoen, som er perfekt å dra frem nå som snøen har lagt seg over Korsvollbanen. Vi sier tusen takk til begge to og resten av filmcrewet - nyt filmen: