Autotune på Impotensen

Korsfarerne takker for en flott sesong ved å gi ut en nyinnspilling av "Korsvoll C Anthem", også kjent som "Kongeblå".

 

 

Bildet: Korsfarerne skapte mye liv og røre både på og utenfor banen også i sesongen som gikk. Her fra seriepremieren hjemme mot Vinderen i april.


3. plass er kjempebra når man ser på årets pulje, og det er bare marginer som hindret et nytt opprykk. Klart dette måtte feires med en sang, forteller supporterleder og vokalist Sebastian Brynestad, som i dag har æren av å lansere en autotune-versjon av Korsvoll C og Korsfarernes såkalte nasjonalssang.

For vår egen del har det vært et veldig blandet år. Vi har dessverre gått glipp av noen store oppgjør og episke triumfer, og vi ble kanskje ikke like mange som vi sang om i fjorårets avslutningslåt. Tribunekulturen har i tillegg møtt motstand fra mektige menn i fotballsystemet, men vi gir oss ikke. Til neste år skal vi være den avgjørende faktoren som vipper enda flere kamper i C-lagets favør, fastslår Brynestad.

Vi ser frem til et nytt år, og at det ikke ble 5. divisjon i 2012 gjør ikke så mye. Det er triveligst når vi vinner flere kamper enn vi taper, og den trenden ser vi frem til å følge opp neste år også, avslutter Brynestad.

Lytt og last ned Korsvoll C Anthem - autotune-versjonen her!
(Høyreklikk - Lagre mål som...)

KORSVOLL C
  JULEKALENDER 2011
19. DESEMBER

Tilbake til julekalenderen