Finzi Gjertsen presenterer julefilmer

Filmkjenneren Henrik Finzi Gjertsen har plukket ut det han mener er de beste julefilmene.

 

 

Som ved alle andre høytider og feriedager, er det viktig å kunne sette på en god film, forteller Henrik Finzi Gjertsen, som kan like mye om film som Kristian Djuve kan om fotball.

Finzi Gjertsen studerer til daglig i USA, blant annet for å komme nærmere Hollywood, og spilleren som fortsatt har til gode å tape for Korsvoll, brukte flyturen hjem til å sette opp en liste over det han mener er de beste julefilmene.

Jeg har prøvd å finne noe til enhver smak, men det er ikke enkelt. Likevel bør det være noe for både gamle midtstoppere og virile spisser på denne listen, forteller Finzi Gjertsen.

Finzi Gjertsens beste julefilmer:

Love Actually (2003): God historie, bra skuespillere og perfekt julestemning. Romantisk, ja visst, men humoren gjør at den også kan sees sammen med gutta.

The Holiday (2006): Litt lik ovennevnte film, men ærlig talt, når vi sitter der med marsipanen og de brente mandlene, funker dette. Klissete og deilig.

Die Hard (1988): Jula kan også være spennende, bare spør John McClane.

The Nightmare Before Christmas (1993): Flott animasjon og en annerledes fortelling gjør dette til en perle av de sjeldne. Anbefales.

Bad Santa (2003): Slemme julenisser og ungdommelig tullball. Dette passer bra for juniorspillerne i familien.

Tre nøtter til Askepott (1973): Glem studiene, mine herrer, og nyt ferien. Dette er juleklassikeren fremfor noen.

Hjelp, det er juleferie (1989): Chevy Chase på høygir, vittigheter fra start til slutt og forviklinger av en annen verden. Denne filmen får i gang lattermusklene selv om du må feire jul med svigermor.


Konkurranse:

Henrik Finzi Gjertsen har vunnet alle kampene han har spilt for Korsvoll, unntatt én, bortekampen mot Kurdistan. Da ble det uavgjort. Hva ble sluttresultatet?

Svarer du riktig, er du med i trekningen av en fin film.

Svaralternativer:
A: 4-0
B: 2-3
C: 2-2

Send en sms med kodeord RESULTAT <ditt svar> til 93865362, eventuelt denne e-post-adressen .
Eks. "RESULTAT" til 93865362. NB! Kun ett svar per deltager.

Den heldige vinneren trekkes mandag 19. desember kl.18.00.

Lykke til!

KORSVOLL C
  JULEKALENDER 2011
18. DESEMBER

Tilbake til julekalenderen