Årets lagspiller 2011

Fotball er et lagspill, og å komponere et lag kan sammenlignes med å bygge et pepperkakehus. Du trenger fancy pynt fargerikt godteri, men enda viktigere, du trenger lim. Det er på tide å kåre Årets lagspiller.

Årets lagspiller 2011 har vært en del av C-laget siden oppstarten i 2008. Likevel var det først i 2010 at han kunne fullføre sin første hele sesong, og i år har han vært med på så å si alt som er. Så sant han ikke er skadet stiller han opp på trening og kamp, og han setter alltid laget foran seg selv. Der andre som sitter på benken klager over lite spilletid, sitter han heller og heier på lagkameratene sine ute på banen.

Oppmøtet er like fullt i en klasse for seg. Han har møtt opp på 21 av 30 treninger, og det er kun revyarbeid og et kjedelig skadeavbrekk som hindret ham i å få med seg samtlige økter. Samtidig er han med sine 31 kamper den spilleren som har spilt nest flest kamper i år. Er det rart fansen elsker ham?

Årets lagspiller 2011 er Andreas Kjelstrup.

 

 

Bildet: Når man skal bygge og pynte et pepperkakehus, trenger man godteri. Andreas "Candy King" Kjelstrup lar seg ikke be to ganger.


Kjempegøy, tusen takk, smiler en dypt konsentrert Andreas Kjelstrup der han sitter med byggingen av årets pepperkakehus.

Jeg setter virkelig pris på å få denne utmerkelsen, det betyr mye for meg. Jeg jobber selvsagt hardt for å bli bedre i fotball hver dag, men jeg jobber først og fremst for at laget skal bli bedre, fortsetter Kjelstrup.

I år har den godteglade spilleren utformet pepperkakehuset sitt som Korsvollhuset. Han hadde lenge problemer med balkongen, men det gikk til slutt, og nå kan man se en seigmannversjon av Jan Solland speide fornøyd ut mot kunstgressbanen, som er laget av grønne Skittles.

Å være et godt fotballag er som å bygge et slikt hus. Det krever konsentrasjon, tålmodighet og ferdigheter. Jeg føler vi greier det på en god måte, og jeg ser virkelig frem til neste sesong, avslutter Årets lagspiller 2011, Andreas Kjelstrup.


Konkurranse:

Andreas Kjelstrup har jobbet i mediaavdelingen til en Tippeliga-klubb fra Oslo. Husker du hvilken?
Svarer du korrekt, er du med i trekningen av en sjokolade og en ekte landslagsdrakt.

Svaralternativer:
A: Sandnes Ulf
B: Vålerenga
C: Sporting Lisboa

Send en sms med kodeord KLUBB <ditt svar> til 93865362, eventuelt denne e-post-adressen .
Eks. "KLUBB A" til 93865362. NB! Kun ett svar per deltager.

Den heldige vinneren trekkes søndag 18. desember kl.18.00.

Lykke til!

KORSVOLL C
  JULEKALENDER 2011
17. DESEMBER

Tilbake til julekalenderen