Julekort fra Bergen
NB! Konkurranse nederst

 

 

Hallo, folkens!

La meg få innlede med å gratulere dere alle med dagen! Det er jo selveste Luciadagen i dag, kanskje bedre kjent som Lysfestens dag for de av dere som har røtter i Hansastaden. For i kveld skal lyset feires i Bergen, eller Lysets by som bysbarnet Ludvig Holberg i sin tid kalte den. Unge og gamle bergensere stimler seg sammen på Festplassen, og går i tog opp til Fløyen for å tenne bål med sine medbrakte fakler.

 

 

Gudene vet hvorfor lyset har slik en sentral plass i den regntunge byen, men det kan jo ha noe med de blytunge skyggene som kastes over vestlandets hovedstad av de famøse syv fjell. Det kan også skyldes det faktum at solen knapt har trengt seg gjennom skylaget siden juli. Ikke vet jeg.

For mange av dere kommer det sikkert som en overraskelse at jeg studerer i Bergen. Jeg har riktignok pratet om medisinstudiet i Bergen til det kjedsommelige på diverse C-lagsrelaterte sammenkomster, blant annet dugnaden tidlig på nyåret i år, men altfor få av dere møtte opp der. Selvfølgelig. En gang i tiden var ikke Korsvoll C en gjeng med bortskjemte drittunger, men sånn har det altså blitt. Med lagmoralen fra helvete er det kanskje ikke så rart at vi blir værende i 6. div, men om shitkidsa er fornøyde med det, er det ikke så mye jeg og de andre utenbysgutta kan gjøre.

God jul!
L.


Konkurranse:

Andreas Lausund driver med mer enn bare fotball og legestudier. Han kan gro en fin bart hvis han vil, samt balansere på line, men han er også sykelig opptatt av - ja, til og med aktiv innenfor - en annen idrettsgren også. Husker du hvilken?

Svarer du riktig, er du med i trekningen av en stilig treningsjakke med glidelås, som også kan brukes når det regner, for eksempel i Bergen.

Svaralternativer:
A: Bowling
B: Volleyball
C: Sykling

Send en sms med kodeord SPORT <ditt svar> til 93865362, eventuelt denne e-post-adressen .
Eks. "SPORT A " til 93865362. NB! Kun ett svar per deltager.

Den heldige vinneren trekkes onsdag 14. desember kl.18.00.

Lykke til!

KORSVOLL C
  JULEKALENDER 2011
13. DESEMBER

Tilbake til julekalenderen