Gode eksamensråd

Vinneren av FM-konkurransen er kåret, og han gir deg samtidig et par gode råd i eksamenstiden.

Sist søndag oppfordret vi leserne til å sende inn sine beste FM-historier. Et dommerpanel bestående av meget erfarne og kompetente FM-spillere har nå kåret vinnerbidraget, som kom fra Marius Andersson.

Han vil få årets FM tilsendt i løpet av de nærmeste ukene.

*******************************************************************************

Vinnerbidraget:

Fra CM 00/01: Under aliaset Hernan Crispo tar jeg over et nyopprykket FC Energie Cottbus i Bundesligaen. Første managergjerning blir å selge klubbens dyreste spiller til Bayern München for omkring 35 millioner. Den friske kapitalen brukes til å gjøre noen lure investeringer på overgangsmarkedet, hvor de viktigste forsterkingene er den gamle og trege, men hode- og avslutningssterke spisslegenden Niall Quinn fra Sunderland, og en gunstig avtale med Liverpool om å låne Patrik Berger ut sesongen.

Begge skal vise seg å bli nøkkelspillere i en nokså mager førstesesong, hvor laget ender noen plasser over nedrykk. Før andresesongen gjøres Berger til permanent medlem av stallen, mens pengene som kommer inn fra spillersalg brukes hovedsakelig på det argentinske markedet. Ved siden av Nelson Cuevas – hurtigtoget fra Paraguay – tar playmakeren Damien Manso og en tankspiss ved navn Sosa Bundesligaen med storm, som nøkkelspillere i Cottbus' nye 4-3-1-2 formasjon, og sesongen avsluttes på en sensasjonell førsteplass! Gratulerer, Crispo!

P.S. Da jeg var Real Betis på FM 2006 (eller var det 2005, kanskje?) solgte jeg Joaquin for 920 millioner kroner til Chelsea. Så dyrt har jeg aldri solgt noen spiller, verken før eller senere.

*******************************************************************************

 

 

Bildet: Marius Andersson feiret FM-seieren omtrent som han feiret denne straffescoringen mot VSF i 2010.


Dette var kjempegøy, og ikke minst viktig med tanke på at vi nå er godt inne i årets mørkeste periode og de mest hektiske ukene på studiet, sier den stolte vinneren, som til daglig studerer i Trondheim.

Få ting kan matche FM når det kommer til avkobling, og er det noe som er viktig, så er det å roe ned mellom slagene i eksamensperioden.

Her er Anderssons fem beste tips når det kommer til avkobling i eksamensperioden:

1. Ikke les eller stress deg ihjel. Det du ikke kan to dager før eksamen, kan du heller ikke to dager etter eksamen, og da er mye av poenget med å studere borte. Da er det bedre å bruke kveldene til å spille FM eller FIFA, slik at du kan

2. Velg studier med hjemmeeksamen, slik at du lettere kan koble av med FM under skriveperioden.

3. Sett på auto-save, slik at ikke noen spill går tapt.

4. Dropp auto-saven. I eksamenstiden er det kjipt å tape finaler og viktige kamper, det påvirker humøret, og dermed også eksamensresultatet. Det skader ikke å la spillet krasje...

5. Ikke glem å spise og sove. En god FM-spiller er en opplagt FM-spiller.


Konkurranse:

Marius Andersson har en bror som også er glad i FM og som har en lang og innholdsrik karriere i Korsvoll bak seg. Han står for eksempel per dags dato med 21 kamper og fire mål for C-laget, utallige kamper for juniorlaget og B-laget, samt én kamp på benken for A-laget, borte mot Tromsø 2 på Alfheim. Husker du hva han heter?

Svarer du riktig, er du med i trekningen av en kul treningsgenser fra Korsvoll.

Svaralternativer:
A: Joachim Brække Lund
B: Christian Andersson
C: Christer Bohlin

Send en sms med kodeord BROR <ditt svar> til 93865362, eventuelt denne e-post-adressen .
Eks. "BROR A " til 93865362. NB! Kun ett svar per deltager.

Den heldige vinneren trekkes mandag 12. desember kl.18.00.

Lykke til!

 

KORSVOLL C
  JULEKALENDER 2011
11. DESEMBER

Tilbake til julekalenderen