Svett på zumba

Det ble høy puls og mye fnising da Peder Nævestad og Pål Schjerven testet ut ulike måter å bli kvitt ribbefettet på.

 

 

Bildet: Pål Schjerven og Peder Nævestad var storfornøyde med treningsøkten på Avancia.I julen blir det fort en ekstra tallerken med ribbe og medisterkaker, samt en kakemann eller to til kaffen, noe som merkes når sesongoppkjøringen begynner igjen på nyåret. Pål Schjerven og Peder Nævestad bestemte seg derfor for å være føre var og tok turen til det lokale treningssenteret Avancia på Frysja, stedet der den gamle midtstopperkjempen Tommy Johansen jobber.

Guttene var ivrige etter å prøve ut ulike treningsformer, og etter flere timer intens trening, var dommen klar. Her ser du hva du bør gjøre, og ikke minst hva du bør styre unna, før fotballen sparkes i gang igjen.

Zumba
- Passer for:
Kreative midtbanespillere og raske kanter.
- Guttenes mening:
En perfekt kombinasjon av trening og party. Det er umulig å ikke la seg rive med av den etniske musikken og energien den skaper. Herlig for alle oss som er lei trauste aerobic-timer. Men for Guds skyld, dere, husk dansesko!
- Terningkast: 5+

Poledancing
- Passer for: Målkåte spisser
- Guttenes mening: Wow, dette var mer slitsomt enn vi hadde trodd. Ved siden av å forbrenne kalorier får denne treningsformen deg til å føle deg stilfull, sensuell og akrobatisk. Nydelig!
- Terningkast: 6

Tredemølle
- Passer for: Høyrebacker
- Guttenes mening: Trist, ensformig og traurig. Dette er så 1999, og ikke noe å bruke tiden sin på.
- Terningkast: 2-

Step
- Passer for: Lettbeinte keepere og midtstoppere
- Guttenes mening: Opp, ned, opp, ned. Hvem hadde trodd at å hoppe opp og ned på en kasse kunne være så gøy? Dette er megakult, og det får virkelig pulsen til å jobbe. Effektivt om du er på etterskudd og har spist godt også i romjula.
- Terningkast: 4+Som julegave til alle Korsvoll-spillere, kan Tommy Johansen tilby en rabattert medlemspris på Avancia. Dermed er det ingen grunn til å sitte i ro etter at siste krumkake er fortært. Og fortsatt er det 23 luker å åpne før vi kan gå løs på gavene under treet...

KORSVOLL C
  JULEKALENDER 2011
1. DESEMBER

Tilbake til julekalenderen