Poppes julehilsen

Christian Poppe og Henrik Gaudernack har lagt planer for hvordan C-laget kan finansieres i fremtiden. Les mer om dette, samt en julehilsen fra Korsvolls nummer syv her!

Jeg vil benytte anledningen til å takke for en utrolig fin tid med dere. For opprykksvante C-lagsgutter har dette sikkert vært en skuffende sesong, for meg har den derimot vært fantastisk. Mottakelsen kunne ikke vært bedre, fra første stund har alle vært hyggelige og åpne mot meg. Det å ha fått lov til å bli kjent med dere er noe jeg virkelig setter pris på. Alle i C-lagsmiljøet er fantastiske mennesker, som alle bidrar til å berike min fritid.

Tusen takk, alle sammen.

Neste år har jeg virkelig troen på at vi kan få til noe stort. Laget vil være mer samspilt, og så samt at vi klarer å beholde sentrale spillere, er vi klare opprykkskandidater. Jeg ser på det som en selvfølge å ofre alt i alle kamper kommende sesong, men jeg har allerede nå begynt og jobbe for gull. Jeg kan melde om at jeg er sterkere enn noensinne og at styrketrening på beina står sentralt. Jeg skal også prøve å få spilt litt innefotball denne vinteren.

Jeg lover å være en bedre fotballspiller til neste år samt at jeg skal prøve å finansiere satsingen gjennom det nye firmaet jeg har startet med Gau.

God jul!

#7

 

Poppe og Gaus juleverksted

Bortsett fra å trene denne julen har jeg tenkt på finansieringen av kommende sesong, forteller Poppe, før han fortsetter: Gau og jeg har laget vårt eget firma; Poppe og Gaus julepynt A/S.

Som direktør drikker Poppe julebrus og spiser pepperkaker, mens Gaudernack bøtter nedpå med alt mulig annet.

Gløgg og vodka, Korsvoll C, nynner han.

Med kjente julesanger i bakgrunnen produseres det mange ulike varianter av dorullnisser i de to guttenes lille fabrikk, Gaudernacks minimale stue på Kringsjå.

 

 

Bildet: Gau går løs på sin syvende nisse etter ett døgns intenst arbeid.


Mitt personlige mål er å revolusjonere dorullnissemarkedet og dermed finansiere neste års C-lagssatsing. Den pensjonerte keeperens store drøm er at vår lille produksjon kan bli vårt levebrød, forklarer Poppe.

Planen er å lage et helt C-lag av dorullnisser og auksjonere bort kunstverket på ebay, sier en engasjert Gau, før han kaster seg over en ny 1,5 liter med light-julebrus.

Korsfarerne drømmer om et C-lag av Kjelstruper, Gau drømmer om et C-lag av dorullnisser, smiler Poppe.

Etter å ha styrtet brusen på imponerende vis gjør eks-Lyn- og -FCNA-målvakten seg ferdig med dagens siste dorull.

Det finnes ingen grunn til å stoppe produksjonen om man er tom for doruller, tuborgnissen er selskapets store satsing, og markedsverdien vil trolig ligge tett opp i mot 2,5 kroner, forklarer Gaudernack.

Driftsleder, direktør og oversjef Christian Poppe regner kjapt ut at 100 000 slike tilsier 250 000 kroner til C-lagskassen, noe som trolig vil være nok til å signere stjernespillere som Hansi Fodnes og John Carew kommende sesong.

A/S-ets undersått og slavegutt Henrik Gaudernack uttaler at 100 000 tuborgnisser ikke kommer til å bli noe problem, ettersom Forsvaret velsigner ham med mye perm. Dessuten har ikke Gaudernack meget annet enn én vakt i uken på Meny å ta seg til, så tuborgnisseproduksjonen kommer som et lyspunkt i hverdagen. Før både kjøpte og tømte han flaskene selv, nå gjør han dem om til julepynt.

 

Bildet under: Det går fort ned en del liter julebrus når man jobber i dorullbransjen og nettene blir lange.

 

KORSVOLL C
  JULEKALENDER 2010
#7. DESEMBER

Tilbake til julekalenderen