Djuves julenøtter 2010 - del 1

I fjor opplevde fotballnerden Kristian Djuve formidabel suksess med sin quizbok ”Fra Fortuna Glückstadt til OSI 3”. Nå er han tilbake med en ny bok – kun om C-laget.

– Førsteopplaget av debutboken min forventes å bli solgt ut under vårens Mammut-salg, så det er bra, sier Djuve, som nå er klar med oppfølgeren ”Hvem puttet ballen i KFUM 4s nett?”.

– Forrige gang ble kapittelet om C-laget utelatt fra boken, men etter at såpass mange hev seg på disse spørsmålene da jeg donerte dem til Junior2.com, ba Kagge forlag meg om å skrive en ny bok utelukkende om Korsvoll C, forklarer Djuve.

Boken kommer i salg førstkommende torsdag, og fra klokken 10.00 samme dag vil Djuve sitte parat i bokhandelen på Tåsensenteret for å signere bøker.

Som en liten smakebit kan vi allerede i dag presentere første del av Djuves julenøtter, satt sammen av 15 spørsmål fra ”Hvem puttet ballen i KFUM 4s nett?” servert i tilfeldig rekkefølge. Hvert spørsmål har fire ulike svaralternativer, hvorav ett er korrekt.

Husk å skrive inn fullt navn i starten av quizen, da er du nemlig med i trekningen av en lekker premie.

Deltageren som står med best resultat tirsdag 7. desember kl.18.00, vinner en norsk landslagsdrakt. Om to eller flere deltagere står med like god poengscore blir det loddtrekning.

 

Djuves julenøtter 2010 - del 1 » Quiz Maker
 

 

KORSVOLL C
  JULEKALENDER 2010
6. DESEMBER

Tilbake til julekalenderen