Årets råtass 2010

Utenfor banen er han en myk og samfunnsengasjert ung mann som støtter opp om en god sak, men på banen tøyer han regelverket. Etter ett års opphold er tittelen som Årets råtass på C-laget tilbake hos Johannes Blåsternes.

KONKURRANSE I BUNNEN AV SAKEN:


    


Bildene over: Det er lett å bli følelsesmessig engasjert når man kommer til hovedstaden og ser all taggingen.

 

Årets råtass 2010:
  
1. Johannes Blåsternes, ett rødt og tolv gule kort: Kortene har haglet over Korsvolls nummer 8 i år. En maktdemonstrasjon.
   2. Eirik Tarberg og Marius Andersson, ett rødt og fire gule kort: To av de største overraskelsene på årets liste. Førstnevnte hakket verre på grunn av flere kort i serien, mens den en gang så kontaktsky Andersson får bonuspoeng for å ha fått tidenes første røde kort i Internserien.
   3. Tommy Johansen, ett rødt og to gule kort: Bølle-Johansen vil mye på banen, og han bokførte i høst sin andre utvisning for C-laget.


I en sesong der det ikke ble noen titler på laget, betyr det ekstra mye å kunne sette en ny pokal på peisen, sier Blåsternes, som vant prisen også i 2007 og 2008.

I år har han satt en forhåpentlig uslåelig rekord med sine tolv gule og ene røde kort, hvorav alt unntatt to av de gule kom i 6. divisjon.

Mange av kortene skyldes tvilsomme taklinger, det innrømmer jeg, men ingen av dem er for filming, fastslår Blåsternes.

Filming blir det derimot mye av på fritiden. For tiden er eks-Buøy- og Hundvåg-spilleren midt i innspillingen av en holdningskampanje mot tagging.

Jeg spiller en same, Mattis, som kommer til storbyen sammen med kompisen sin Ailo. Her ser vi at det er mye skriblerier og graffiti på veggene, så vi bestemmer oss for å vaske det bort, ettersom vi søker oss tilbake til det rene og naturlige miljøet på vidda, forteller Blåsternes, Årets råtass på Korsvoll C sesongen 2010.Konkurranse:

Johannes Blåsternes ble utvist én gang i 2008, og det var i kampen mot gullrivalene våre. Hvilket lag er det snakk om?

Svarer du korrekt på dagens spørsmål, er du med i trekningen av skoene Johannes Blåsternes brukte i nettopp den kampen han ble utvist i høsten 2008. Vinneren er også kvalifisert for finaletrekningen på julaften.


Svaralternativer:
A: Heming 2
B: Athene Moss
C: KFUM 4

Send en sms med kodeord 2008 <ditt svar> til 93865362, eventuelt denne e-post-adressen .
Eks. "2008 B" til 93865362. NB! Kun ett svar per deltager.

Den heldige vinneren trekkes søndag 5. desember kl.18.00.

Lykke til!

KORSVOLL C
  JULEKALENDER 2010
4. DESEMBER

Tilbake til julekalenderen