Mot toppen med hoppen

Korsvoll C og hopplandslaget skal være nær ved å skrive under en avtale om et felles samarbeid for å ta steget opp fra kjedelige fjerdeplasser og til pallen.

KONKURRANSE I BUNNEN AV SAKEN!

– I hoppmiljøet snakkes det om Bjørn Wirkola og Espen Bredesen, og på Korsvollhuset snakkes det om Jan Hagfors og Anders Hauge. Bunnlinjen er at alt var bedre før, i det minste resultatmessig, og derfor forsøker nok nå de to leirene å jobbe sammen for å nå henholdsvis toppen av tabellen og bunnen av bakken, forteller fotballanalytikeren Kristian Djuve, som har fulgt samarbeidsryktene i lang tid.

C-lagets trenerteam har nemlig lenge forsøkt å holde det potensielle samarbeidet med hopperne skjult, men i forrige uke ble bilder som beviser at partene har møttes, spredd i media.

 

 

Bildet: Mika Kojonkoski, Tom Hilde og Bjørn Einar Romøern forlater møtet med C-laget. I bakgrunnen ser vi trener Falch– Så vidt jeg vet skal det dannes en kampanje som heter ”Mot toppen med hoppen”, og jeg er veldig spent på å se hvilke effekter noe slikt kan ha på C-laget anno 2011, sier Djuve, som også kan fortelle at han har sett skissene av en mulig maskot – den hoppende kenguruen Geir.

Marius Andersson og Eirik Tarberg er to av mange C-lagsspillere som har tent på hoppsamarbeidsideen.

–Jeg ser for meg at de kan lære festkultur av oss, og at vi kan lære om vinnerkultur og det å gjenskape prestasjoner av dem, smiler Tarberg.

– Eller var det motsatt, undrer Andersson, kledelig antrukket i noe som ligner på en gul vest, før han fortsetter: – Jeg har uansett alltid drømt om å samarbeide med han trenerduden, Mika Koskenkorva.

Verken hopperne eller trener Falch og co var tilgjengelige for kommentar. En eventuell samarbeidsavtale vil bli offentliggjort først i pausen av nyttårshopprennet 2011.
Konkurranse

I år vil alle konkurransevinnere være med i en stor trekning på julaften, der premien er å være C-lagssjef for en dag! Det er dermed ingen grunn til å nøle, kast deg over dagens oppgave nå:

Skihoppere kan kanskje nå 239 meter, men de tar av enda mer utenfor bakken. Det er det flere andre som gjør også. Korsvoll Cs sentrallinje, Marius Andersson, Eirik Tarberg og Christer Bohlin, foretrekker alle å ha det samme i glasset. Hva drikker de helst på banketter, og for så vidt også i alle andre sammenhenger?

Alternativer:

A: Rød saft
B: Gin tonic
C: Rødvin


For å delta: Send en sms med kodeord HOPP <ditt svar> til mobil 93865362, eventuelt denne e-post-adressen.

Eks. "HOPP B" til 93865362.

Den heldige vinneren trekkes lørdag 4. desember kl.09.00.

Svarer du riktig er du med i trekningen av en kul drikkeflaske.

KORSVOLL C
  JULEKALENDER 2010
3. DESEMBER

Tilbake til julekalenderen