Én dag som C-lagssjef

Årets tolv lukevinnere:
1.12:
Espen Liljeblad (treningstøy fra Umbro)
3.12: Christian Koyama Poppe (drikkeflaske)
4.12: Christian Wold (Lissas sko)
6.12: Andreas Lausund (landslagsdrakt)
8.12: Johannes Blåsternes (fotballstrømper)
11.12: Christian Koyama Poppe (signert Poppe-bilde og treningsskjorte)
12.12: Andreas Lausund (Andersson-drakt)
13.12: Marius Andersson (shorts og brus)
15.12: Carsten Ekholt (treningsbukse)
18.12: Andreas Kjelstrup (Rognmo-drakt)
19.12: Christian Wold (landslagsdrakt)
21.12: Eirik Garnås (treningsjakke)


KALENDERVINNER: Andreas Lausund

Etter loddtrekning blant de tolv lukevinnerne var det Andreas Lausund som stakk av med den store premien. Til våren skal han få lov til å være C-lagstrener for en dag og lede laget under kamp. Vi gratulerer og takker alle deltagere for god innsats fra 1. desember og frem til i dag!

Redaksjonen ønsker samtidig å benytte anledningen til å ønske alle en riktig god jul!

Årets spiller - del 2

De gjenværende spillerne i C-lagsstallen er vurdert, og etter grundige overveielser er det en nykommer som i kveld kan danse rundt juletreet som den ferske vinneren av kåringen av Årets spiller 2010. Før vi ønsker hverandre en riktig god jul, sier vi gratulerer til spiller nummer 7 Christian Koyama Poppe!

Christian Poppe (29/30):
Det tok ikke lang tid før ferskingen forelsket seg i C-laget, og C-laget forelsket seg i ham. Når man ser tilbake på året som gikk, er det lett å tenke på Poppes mange avslutninger nede ved bortre stolpe. 30 mål på 29 matcher er nærmest magisk, ikke minst for en spiller som har spilt vel så mye venstreback som spiss. Poppe har en stå på-vilje som få kan matche, og toppscoreren kompenserer for manglene sine ved å gi litt mer enn alle andre. Han ble førstemann til å score seks mål i én og samme kamp, samtidig som han puttet flest av alle i serien. Terningkast 5. Hjertet hans banker blått til evig tid, og det er ingen tvil om at Christian Poppe er den rettferdige vinneren av kåringen av Årets spiller 2010!


Scroll nedover for å lese de resterende spillervurderingene og for å se en oversikt over bestemannsprisene i året som gikk.


Jeg er beæret over å bli hedret med en slik pris, stråler Poppe, som understreker at dette er den beste gaven han noensinne har fått på julaften. Han fortsetter: Jeg var så heldig å få takke for året som gikk i luke syv, men jeg gjentar gjerne det jeg sa da: For opprykksvante C-lagsgutter har dette sikkert vært en skuffende sesong, for meg har den derimot vært fantastisk. Mottakelsen kunne ikke vært bedre, fra første stund har alle vært hyggelige og åpne mot meg. Det å ha fått lov til å bli kjent med dere er noe jeg virkelig setter pris på. Alle i C-lagsmiljøet er fantastiske mennesker, som alle bidrar til å berike min fritid.

 

 

Bildet: Christian Poppe i fint driv i årets første kamp, hjemmemøtet med Skruknott - nykommerens første C-lagskamp etter at overgangen gikk i orden.Andre spillervurderinger (les om resten av stallen i gårsdagens luke)

Carsten Ekholt (34/23):
Nykommeren tok C-laget med storm på vårparten, og han var lenge en garantist for minst to-tre må lgivende pasninger per kamp. Livlig dribleving som viste seg å være målfarlig og viktig ved dødballer, men som dessverre dabbet litt av mot slutten. Like fullt kan Ekholt se tilbake på en meget sterk debutsesong! Terningkast 5.

Andreas Løvstad (6/0): I år fikk 25-åringen alle tiders mulighet til å spille seg til en fast plass i backrekka, men sykdom, skader og en lei trang til å spille volleyball ødela Løvstads sesongt totalt. Her er det bare å si god bedring og lykke til i 2011! Terningkast 1.

Ola Jansen (21/15): Unge Jansen hadde en glimrende vårsesong, der han blant annet herjet med seriemesterne Hasle-Løren 2 på hjemmebane. Scoret i snitt i annenhver seriekamp, men nok en høst på innebandyparketten trekker ned for spilleren som dermed mistet toppscorertittelen igjen. Terningkast 4.

Espen Liljeblad (23/0): Eks-keeperen møtte opp på trening i mars og ble raskt en gjenganger i kamptroppene. Først omskolert til spiss, siden til back. Leverte over all forventning, og reddet i tillegg en straffe mot Fire Lys da han måtte steppe inn mellom stengene på høsten. Årets største positive overraskelse! Terningkast 5.

Peder Nævestad (20/5): Nævestad gir alt og løper fortsatt mer enn de fleste andre. Tåsen-gutten lever alltid opp til mottoet Høy innsats og godt humør, men kun syv opptredener i serien drar ned helhetsinntrykket. Terningkast 4.

Erik Nordby (29/12): Rutinerte Nordby sto frem da C-laget måtte bygge nytt etter vinterens mange overganger, og laget tok aldri mer poeng enn når midtbaneveteranen var med i troppen. Giftig foran kassa, men dessverre skadeplaget på grunn av den oppofrende spillestilen. Uansett beviste 39-åringen uten tvil hvorfor trener Falch ønsker å bygge laget rundt ham også neste sesong. Terningkast 5.

Marius Andersson (41/12): 2010 var året da det endelig løsnet for vingen som i mange år var vaksinert mot å score. Trofaste Andersson nådde 100 kamper for C-laget, goalet med både hode og bein, ble utvist og brente straffespark. Nådde målet om å spille samtlige kamper, men bommet på hele fem treninger. Prioriterte dessuten avslutning fremfor pasning litt for ofte på høsten, og han må derfor tåle et lite trekk på terningen. Terningkast 4.

Ole Olesen (5/2): Veltrente Olesen er like ivrig hver vår, og med sin smittende vinnervilje var han toneangivende fra både back- og kantposisjon i mai og juni, før han endte vårsesongen på krykker. Viktige scoringer borte mot både Nesodden 3 og Oslo-Ørn, men også for Olesen blir det for mye innebandy. Terningkast 4.

Håkon Bånerud (26/1): Etter å ha blitt omskolert til forsvarsspiller ble tøftspillende Håkon Bånerud raskt et sikkert kort i lagoppstillingen. Stadig tryggere som back og stopper, og det er ikke uten grunn at trener Falch ser på det gamle langrennstalentet som et fremtidig kapteinsemne. Litt for mye fravær i serien foreløpig. Terningkast 4.

 

Oversikt over årets bestemannskåringer:
Fet skrift betyr at Korsfarerne stod for kåringen.
Kursiv markerer seriekampene.

 

DATO MOTSTANDER BANENS BESTE
7/4 Wam-Kam 2 (H) Christian Poppe
9/4 Skruknott (H) Carsten Ekholt
12/4 Odin (H) Amund Rognmo
14/4 VSF FC (H) Eirik Tarberg
18/4 Frigg 3 (H) Eirik Garnås
21/4 Hasle-Løren 2 (B) Christian Poppe
28/4 Langhus 2 (H) Peder Nævestad
5/5 Nesodden 3 (B) Eirik Tarberg
12/5 Driv (H) Carsten Ekholt
19/5 Oslo-Ørn (B) Christian Poppe
22/5 Internkamp 1 (N) Håvard Moen
26/5 Fire Lys (H) Mats F. Walschaerts
2/6 Fjellstrand (B) Eirik Tarberg
6/6 Internkamp 2 (N) Eirik Tarberg
9/6 Hasleb (H) Eirik Tarberg
13/6 Internkamp 3 (N) Ola Jansen
16/6 Turk Genclik (B) Carsten Ekholt/Sindre Sangnes
23/6 Hasle-Løren 2 (H) Carsten Ekholt/Eirik Tarberg
26/6 Internkamp 4 (N) Pål Schjerven
27/6 Internkamp 5 (N) Christian Andersson
1/7 Internkamp 6 (N) Christian Poppe
27/7 VSF FC (H) Erik Nordby
30/7 Bislett FK (H) Anders Frogner
9/8 Internkamp 7 (N) Carsten Ekholt
11/8 Langhus 2 (B) Eirik Tarberg
15/8 Internkamp 8 (N) Truls Skeie
18/8 Nesodden 3 (H) Christian Poppe
25/8 Driv (B) Ola Gilen
1/9 Oslo-Ørn (H) Adrian Aamnes
8/9 Fire Lys (B) Truls Skeie
12/9 Internkamp 9 (N) Christian Poppe
15/9 Fjellstrand (H) Ingen
17/9 Forfatterlandslaget (H) Nikolai Kleivan
22/9 Hasleb (B) Rune Østerhus
25/9 Internkamp 10 (N) Lars Thorvaldsen
29/9 Turk Genclik (H) Andreas Kjelstrup/Håkon Bånerud
3/10 Internkamp 11 (N) Henrik Gaudernack
10/10 Internkamp 12 (N) Erik Nordby
17/10 Internkamp 13 (N) Martin Kloster
23/10 Internkamp 14 (N) Erik Nordby
7/11 Internkamp 15 (N) Mathias Falch

 

KORSVOLL C
  JULEKALENDER 2010
24. DESEMBER

Tilbake til julekalenderen