Midt i smørøyet

Mandag kveld byttet trener Falch og daglig leder Solland ut taktikktavler og dommerkort med kasseroller og sleiv da de nok en gang inviterte til den årlige julegrøten på Korsvollhuset.

Dette var godt, kan jeg forsyne meg en gang til, smatter Bernt Foss og strekker seg etter en av de mange grytene.

Risengrynsgrøten har kokt hele formiddagen, og lykkelige C-lagsspillere har benket seg rundt det papirdukdekkede langbordet Solland og Falch har pyntet med røde telys og dorullnisser. Julegrøten er etter hvert blitt en tradisjon, og på mange måter den uoffisielle avslutningen på den aktuelle sesongen.

Kanel og sukker flyter rundt mellom spillerne, som ikke bare er sultne på grøt, men som også gleder seg til å komme i gang med oppkjøringen etter jul.

Etter dagens grøtfest tar vi juleferie, så sees vi til trening på nyåret. Da skal jeg komme i toppform, men først skal jeg ha litt mer smør i grøten min, sier Magnus Olsen og legger en diger smørklump midt i papptallerkenen sin.Olsen er ikke den eneste som er glad i smør. Én spiller forsynte seg nemlig betraktelig mer enn de andre, og det lønte seg. Han fant nemlig mandelen i grøten og vant en tokilos marsipangris. Han hang konstant over grøtskålen, og vår eminente fotograf knipset dette bildet av den åttende porsjonen hans. Klarer du å se hvem som speiler seg i smørøyet?


Om du henger deg med på denne konkurransen og attpåtil svarer riktig, er du med i trekningen av en moderne treningsjakke til bruk både ute og inne.

Send en sms med kodeord GRØT <ditt svar> til 93865362, eventuelt denne e-post-adressen .
Eks. "GRØT Andreas Løvstad" til 93865362. NB! Kun ett svar per deltager.

Den heldige vinneren trekkes onsdag 22. desember kl.18.00.

Lykke til!

 

 

KORSVOLL C
  JULEKALENDER 2010
21. DESEMBER

Tilbake til julekalenderen