Fjols til bords

At nummer én er Kjelstrup har Korsfarerne visst lenge. Nå satser supporterne og supporterfavoritten sammen for å bli nummer én også innen julebordunderholdingsbransjen.

Korsfarernes stolte president Sebastian Brynestad og Andreas ”Godtekongen” Kjelstrup har i år som mål å komme seg på flere julebord enn Tarberg og Løland til sammen. De har brukt tiden etter sesongavslutningen godt, og nå står de klare med énakteren ”Fjols til bords”, et show som skal være perfekt til ethvert julebord som trenger en morsom vri.

– For å sitere presseskrivet vårt – her er det sketsjer, sang, dans og sprell som vil få markedssjefer, key account managere, kundekonsulenter og lagerarbeidere til å trekke på smilebåndet, for ikke å si å dette av stolen av latter, smiler Kjelstrup.

 

 

Bildet: Herrene Kjelstrup, Brynestad og Kalve lover mye moro, og bukseseler, kort, solbriller og gummidekk ser ut til å være bare noen av ingrediensene i det humoristiske julebordshowet deres.


”Fjols til bords” vil by på alt fra stand-up til musikalske nummer, og for å appellere til kunder som også liker C-laget og fotball generelt har guttene holdt forestillingen nede på 45 minutter.

– Vi tar oss av første omgang, så får de ta andre omgang på bakrommet, sier Brynestad.

Sistemann på laget er Alexander Kalve, heller ikke det et ukjent navn i Korsvoll-miljøet. Han står med totalt seks kamper og to mål som junior- og senior i blå drakt, men er kanskje mest kjent for sin opptreden som speaker i den legendariske 6-6-kampen mot FCNA i 2007.

Dette er dog ikke første gang de tre tullebukkene lager noe sammen. I 2008 spilte de i den sketsjbaserte serien ”Sannheten om…” på Tv2s ”Waschera”, og de har tidligere både spilt og regissert en rekke skolerevyer i Oslo og omegn, deriblant Manglerudrevyen og Fossrevyen.

Vil du piffe opp julebordet ditt, eller trenger du bare et avbrekk fra Gullrekka? Ta kontakt med moromennene på telefon + 47 93 05 41 65, eller send en e-post til fjolstilbords@gmail.com for å booke "Fjols til bords"!

KORSVOLL C
  JULEKALENDER 2010
2. DESEMBER

Tilbake til julekalenderen