Årets lagspiller 2010

Det nærmer seg jul, og mange tenker mer på egne gaveønsker enn på hva de skal gi til andre. Sånn er det også på fotballbanen, der mange setter seg selv foran laget. Slik er heldigvis ikke alle, og noen viser et stort hjerte for både laget og medspillerne sine. Det er på tide å kåre Årets lagspiller.

Årets lagspiller 2010 utmerker seg med sine gode holdninger og vennlige sinnelag. Selv om han har vært skadeplaget i året som gikk, stiller han alltid opp for laget. Han fikser praktiske ting som å sette opp lydanlegget på stadion, i tillegg til å kjøre lagkameratene både til og hjem fra byen.

Vedkomne er aldri tatt for å surmule, og han spiller der han får beskjed om, ikke minst når han får beskjed om å gjøre det. Årets lagspiller skal ha honnør for å ha tatt tak i den dårlige utvikingen som var i ferd med å utvikle seg på laget, da han tok ordet i garderoben etter hjemmematchen mot Driv og kritiserte folks sutring og dårlige oppførsel og frontet budskapet om at C-laget skal være et lag der man spiller fotball sammen som kamerater, og hvor alle har det gøy og kampene skal tapes og vinnes under mottoet ”Høy innsats og godt humør”.

Årets lagspiller er Amund Solvoll Rognmo.

 

 

Bildet: I en sesong der ikke alt har gått på line for C-laget (som faktisk er det Amund gjør på bildet), har årets lagspiller forsøkt å holde balansen og kjempe for verdier som tross alt er viktigere enn tre poeng.


– Tusen takk, stråler den lykkelige prisvinneren, som nettopp er kommet hjem til Gardermoen etter en lang dags juleshopping i New York.

– Jeg er stolt over å være Korsvoll-gutt, og jeg er stolt over å spille med den herlige gjengen C-laget tross alt er, fortsetter Rognmo: – Det er fint å ha en frihavn der man kan slippe hverdagens mas og problemer, møte gamle kjente og spille ball.

Årets lagspiller innrømmer dog at det ikke alltid er like lett å backe opp resten av gjengen, og han avslører nå for første gang sin hemmelige inspirasjonskilde.

– Det hender at jeg hører på ”Venn” av Forente artister før jeg skal på trening eller kamp, bare for å minne meg selv om hva som er viktig med fotballen. Det har vært ekstra motiverende i en sesong som denne, hvor vi for første gang møtte motgang, men reiste oss, var med i medaljekampen og hadde det utrolig kjekt, sier han.

– C-laget er min beste venn, og jeg tror vi går en kjempesesong i møte, avslutter Amund: – Jeg kan være en venn, jeg ser at du faller, jeg ser at du faller, du vil reise deg igjen.


Konkurranse:

Amund Rognmos draktnummer ble fredet da han la opp i 2005, og han er fortsatt den eneste som har spilt med den etter comebacket i 2007. Vet du hvilket tall han har på trøyen sin?

Vinneren får en sjelden replika av drakten Amund Rognmo brukte da han scoret i serieavslutningen i 2008.

Svaralternativer:
A: 5
B: 10
C: 99

Send en sms med kodeord DRAKT <ditt svar> til 93865362, eventuelt denne e-post-adressen .
Eks. "DRAKT A " til 93865362. NB! Kun ett svar per deltager.

Den heldige vinneren trekkes søndag 19. desember kl.18.00.

Lykke til!

KORSVOLL C
  JULEKALENDER 2010
18. DESEMBER

Tilbake til julekalenderen