Årets toppscorer 2010

Ingen andre C-lagsspillere scoret mer verken i serien eller Internserien. Med fantastiske 30 mål på 29 kamper i debutsesongen sin er det ingen tvil, Christian Koyama Poppe er årets toppscorer for Korsvoll C.

KONKURRANSE I BUNNEN AV SAKEN!

Det er kjempegøy at det har gått så bra foran kassa i år, sier Poppe, som satte inn ti av C-lagets 49 mål i årets 6. divisjon.

I år scoret C-laget 244 mål på 41 kamper, alle matcher inkludert. Det gir et snitt på 5,95 mål per kamp. I serien ble det altså 49 mål på 18 kamper. Det gir bare 2,72 mål i snitt, noe som utvilsomt bør forbedres om det skal bli medalje på gutta fra Korsvollbanen.

 

 


Nykommeren Poppe scoret totalt 30 ganger i 2010, et bemerkelsesverdig høyt tall for en spiller som har spilt like mye back som spiss. Uansett hvor han spiller på banen har han nemlig for vane å trekke ut på kanten, beine nedover langs linja, skjære inn ved spissen av 16-meteren og legge ballen presist i mål ved bakre stolpe, det såkalte Poppe-hjørnet.

Neste år håper jeg at jeg kan fortsette i samme spor, men det kan bli vanskelig, for vi møter mange nye lag, som sikkert er temmelig gode, forteller Poppe.

Fredag kom nemlig avdelingsoppsettet for 2011. C-laget havnet i 6. divisjon avdeling 2 sammen med lag fra østkanten, samt de oransje gladguttene fra Vinderen SF.


6. divisjon avdeling 2 2011:
Furuset
Korsvoll C
Kurdistan
Lindeberg
Manglerud Star
Odin
Oldenborg 2
Panzer
Sandaker
Vinderen


Junior2.com kommer tilbake med en fyldigere analyse av neste års avdeling etter jul. Terminlisten kommer først 22. mars.


Årets toppscorer på Korsvoll C, sesongen 2010:
1. Christian Koyama Poppe, 30 mål på 29 kamper.
2. Mathias Bohlin Falch, 25 mål på 34 kamper.
3. Carsten Ekholt, 23 mål på 34 kamper.


Konkurranse:

En av C-lagets angripere gikk før årets sesong offensivt ut og lovet ti seriescoringer. Skader og feilaktige offsideavblåsninger satte dessverre en stopper for disse ambisjonene, og han endte til slutt opp med tre seriemål. Hvilken spiller er det snakk om?

Svarer du korrekt på dagens spørsmål, er du med i trekningen av et signert bilde av Christian Poppe og en råstilig treningsskjorte. Vinneren er også kvalifisert for finaletrekningen på julaften.

Svaralternativer:
A: Ola Jansen
B: Mathias Falch
C: Andreas Kjelstrup

Send en sms med kodeord MÅL <ditt svar> til 93865362, eventuelt denne e-post-adressen .
Eks. "MÅL A " til 93865362. NB! Kun ett svar per deltager.

Den heldige vinneren trekkes søndag 12. desember kl.18.00.

Lykke til!

KORSVOLL C
  JULEKALENDER 2010
11. DESEMBER

Tilbake til julekalenderen