I morgen er det som tidligere nevnt duket for premiere på karaokeshowet "Lissa og Bæla synger julen inn". Samtidig som de to trubadurene øver inn de siste dansetrinnene, er en annen gruppe godt i gang med prøvene til den neste førjulsoppsetningen; "Juleevangeliet". Regissør Jan Solland tok seg en pølse og en pust i bakken for å fortelle litt om hva publikum kan vente seg denne gangen.

(STOR KONKURRANSE LENGER NED)

Den første snøen har lagt seg på Korsvollbanen, og lukten av nytrukne wienerpølser har ført Jan Solland til Brekkekiosken.

- Det er gøy å drive med teater, men av og til må man ta seg en pause, akkurat som i fotball, ler den ferske regissørspiren. Dette er første gang Solland involverer seg på teaterscenen, men etter en mannsalder som fotballtrener, følte han at det var på tide å prøve noe nytt.

- Jeg kunne ikke si nei da C-lagets kulturavdeling tilbød meg rollen som regissør for et så stort stykke som "Juleevangeliet". Det blir tross alt ikke jul før Frelseren er født, sier han, før han bestiller en pølse til, dagens fjerde.

Mange vil nok si seg enige i Sollands utsagn, og i år blir Jesus født på Korsvollhuset, nærmere bestemt klokken 19.00 hver kveld fra og med torsdag 17. desember til søndag 20. desember.

Utradisjonell tolkning

De som måtte tro at det blir en tradisjonell oppsetning, tar feil. Solland kan fortelle at det to ganger 45 minutter lange stykket er tilpasset et fotballpublikum:

- Det blir det gode mot det onde, og Gud og Satan er kaptein på hvert sitt lag. Sistnevnte stiller for øvrig i Heming-drakt. Det ser lenge mørkt ut for de gode, for spissene Josef og Maria sliter lenge med å finne veien til nettet. Det blir ulidelig spennende, og uten å si for mye, kan jeg røpe at Gud har en joker klar på benken!

Øvelsene har snart pågått i en uke allerede, og så langt ser alt bra ut.

- Vi ligger godt an, bedyrer Solland: - C-lagsspillere ble håndplukket til de forskjellige rollene, og jeg kan love alle interesserte en kjempeforestilling!

I dag ble dessuten den første promoplakaten lagt frem, og Solland ser ut til å ha gjort en rekke spenstige rollevalg.


Men kan du se hvilke spillere som bekler hvilke roller i "Juleevangeliet"?

Vi kan som vanlig lokke med en superkul premie: Løser du oppgaven er du automatisk med i trekningen av ballen Løland limte i krysset borte mot Haslum 2 i vår!

Denne gangen er det mulig å øke vinnersjansene sine.
Dette er rollene du skal identifisere, og jo flere spillere/roller du gjenkjenner, jo flere lodd får du i trekningen.

Kodeord/roller:

   JOSEF
   MARIA
   JESUS
   GJETEREN
   VISMANN (Her kan du sende inn tre navn)

Send en sms med ØNSKET KODEORD <ditt svar> til mobil 93 86 53 62, eventuelt denne e-post-adressen.
Eks. "JESUS Fredrik Løland" til 93 86 53 62.

Den heldige vinneren trekkes torsdag 10. desember kl.16.00.

Lykke til!

 


 


 KORSVOLL C
  JULEKALENDER 2009
9. DESEMBER

Juleevangeliet!

Tilbake til julekalenderen