Julen nærmer seg, og ønskelistene adressert til Nordpolen blir flere og flere for hver desemberdag som går. Junior2.com tok turen til Korsfarernes hovedkvarter for å høre hva de trofaste supporterne ønsker seg til jul.

En særegen atmosfære luktende av en salig blanding av førjulsfyll og pepperkakebakst slår imot oss idet vi går inn entreen og mottas av vidåpne Korsfarerarmer. Høstens seriegull, samt den gryende julestemningen, har tydeligvis gjort sitt til å bringe Korsfarerne i et aldeles utmerket humør. Ja, også en klunk rødvin i formiddagsgløggen, da, selvsagt.

Da vi ber dem fortelle om hvilke spillere som står på årets ønskeliste, bobler supportersjef Sebastian tilsynelatende over av lykke. Med stjerner i øynene utbryter han:

- Helt på toppen av ønskelista står naturligvis Godtekongen. Vi ønsker at vår høyt elskede Andreas Kjelstrup skal komme tilbake til laget etter et altfor langt opphold i militæret. Det fineste med å ha Deas øverst på lista, er at jeg føler meg ganske sikker på at ønsket blir innvilget!

- Deilig er jorden, skyter Geks inn, før han konstaterer at det å gjenforenes med en av favorittspillerne er noe av det vakreste i verden for en ekte fan.

Korsfarerne forteller videre at de nå har hengt seg på den klimabevisste bølgen som skyller over landet, og at de derfor er blitt opptatt av at julegaver bør være miljøvennlige.

- Aller helst skal gavene være økologisk dyrket eller laget av resirkulert materiale, forklarer Sebastian, før Geks fortsetter:

- Derfor har vi lagt vekt på gjenbruk da vi skrev listen over spillere vi ønsker oss. Følgelig er det mange gamle kjenninger der, som vi ønsker å få tilbake fremfor å bidra til økt forsøpling i fotballverdenen. Vi gleder oss stort hver gang Jokke Lund gjør comeback, og håper at vi får se minst et par slike også i sesongen som kommer. Ellers drømmer vi mye om å få se rumpa til Mikael på Korsvollbanen igjen!

Det dunster kraftig av gløgg tilsatt rødvin og rosiner idet Sebastian igjen tar ordet:

- Jeg har en teori om at punkt 3. på ønskelista vår, Espen Schjerven, også har en annen identitet. Teorien baserer seg i hovedsak på at Espen er blid og har skjegg, og det gjør at jeg føler at det er rimelig å fastslå at Espen Schjerven er julenissen! Tenk bare på det faktum at med Espen på laget er det jul på Korsvollbanen hele året!

 KORSVOLL C
  JULEKALENDER 2009
7. DESEMBER

Korsfarernes ønskeliste!

Tilbake til julekalenderen

Bildene over: Espen Schjerven (t.v.) og Julenissen (t.h.) er begge to populære skjeggetryner som er absolutt i toppsjiktet av hvert sitt fag. Er det egentlig snakk om en og samme person?

De to Korsfarerne gliser bredt over tanken, samtidig som de skåler for at det skal bli mye fint å glede seg til den kommende sesongen. Kjente og kjære korsvollåter og julesanger synges om hverandre, og stemningen er høy idet Geks og Sebastian plutselig blir stille og innser at det er én de har glemt å føre opp på ønskelisten.

- Jøye meg, utbryter Geks: - Vi har jo rent glemt den kanskje beste julepresangen av dem alle; Eirik Tarberg!

De er skjønt enige om at den allerede legendariske C-lagsspilleren som spilte for Korsvolls A-lag høsten 2009, må føres inn øverst på listen ved siden av Andreas Kjelstrup. Geks utdyper:

- Eirik Tarberg er jo selve kremen på kransekaka, ham ønsker vi inderlig å få tilbake på laget! Uten å kikke verken Gud eller Julenissen i kortene; jeg føler meg trygg på at vi vil få også ham som presang, så bortskjemte som vi erů I våre øyne er jo Turbo-Tarberg frelseren selv, han er Jesusbarnet, hvis tilbakekomst skal skje fyllest!

Gløgg- og gledesrusen utfyller hverandre i en harmonisk symbiose, og stemningen i supporterboligen stiger til nye høyder:

- Halleluja, og alle Korsfarere gleder seg, jubler de to mens de skjenker seg et nytt krus av den smakfulle mørkerøde drikken.