Har du lyst til å komme i riktig god julestemning, samtidig som du støtter klubben i ditt hjerte? Hvis svaret er ja, bør du definitivt lese videre!

I et forsøk på å bedre Korsvoll ILs finansielle situasjon, og i samme slengen spre litt ekte juleglede, arrangerer nå C-lagets markedsavdeling en serie julearrangementer på Korsvollhuset. Først i rekken er konserten ”Lissa og Bæla synger julen inn” – et karaokeshow med Bernt Foss og Johannes Blåsternes.

Datoen er 10. desember, og det er ventet fullt hus til hovedforestillingen klokken åtte. For 400 kroner kan du i to og en halv time lene deg tilbake og la deg underholde av den sjarmerende duoen fra C-laget! Det vil også holdes en forkortet forestilling tidligere samme dag, men den er kun for barna i 3. og 4. klasse ved Korsvoll skole.

Dersom konserten blir en suksess, er verken Lissa eller Bæla fremmede for å delta på lignende arrangementer i fremtiden. Muligheten for å sette opp en større forestilling på Korsvollhuset er noe lagets eventkomité stadig diskuterer. Hvis det blir en realitet, er både Johannes og Bernt skjønt enige i at en storslått musikal vil være en passende utfordring, og at en slik produksjon sannsynligvis vil slå godt an hos det lokale publikummet. Men da vi spør dem hvilken musikal de ville foretrukket, er de ikke like synkroniserte i sine svar:

- Etter å ha spilt i ”Peer Gynt” på Centralteateret er jeg ikke med på alt mulig tull. Jeg tror at for eksempel ”Les Misérables” kan være veien å gå for meg nå, fastslår Johannes, før han blir revet med av sitt eget forslag og synger av full hals; ”Do you hear the people sing”.

Bildet: Johannes (t.v.) og Bernt (t.h.) er allerede godt i gang med prøvene til det store karaokeshowet. Her legger de koreografi til folkefavoritten "Hotel California" sammen med Solland (midten), som har en mindre rolle i oppsetningen.

Bernt, på sin side, er av en ganske annen oppfatning. Han forteller at han alltid har vært begeistret for den ukuelige fremtidsoptimismen i ”Annie”, men at han har problemer med å se for seg hvilken C-lagsspiller som i så fall skulle bekledd tittelrollen:

– Frogner kunne kanskje spilt Annie, men jeg tror ikke han ville godtatt å farge håret sitt rødt, sier høyrebacken mens han ler litt av tanken, før han legger til:

– Personlig har jeg alltid hatt en hemmelig drøm om å spille i ”Hair”.

Fremtiden vil vise hva det blir til, men før den tid kan du altså oppleve entertainerne i karaokeshowet 10. desember. God fornøyelse! 

 KORSVOLL C
  JULEKALENDER 2009
3. DESEMBER

Show på Korsvollhuset!

Tilbake til julekalenderen