Julekvelden er like om hjørnet, og det kribler i magen hos store og små. Spenningen knytter seg til julens utvilsomt viktigste spørsmål: Hva får jeg i gave? Junior2.com tok en kjapp ringerunde for å høre hva C-lagets spillere ønsker seg til jul, og her er noen av svarene vi fikk. 

Eirik Gårnås:
- Til jul ønsker jeg meg nye fotballsko, størrelse 64, og gavekort på Centra – det fantastiske matsenteret på Majorstuen. Nye hvite brikker til sjakkbrettet mitt hadde også vært midt i blinken.  

Erik Nordby: - Vet ikke helt, jeg… Jeg har seriøse planer om å prøve å ta hjem Råtassprisen neste år, og da er det i alle fall én ting jeg håper jeg ikke får til jul, nemlig den fryktelige boka "Fair play for dummies – a guide to playing by the rules". For de sliter med ønskelista, kan jeg anbefale boka ”Best i birken”. Har hørt at den skal være bra. Ønsker alle en god jul, så ses vi til julegudstjeneste i Nordberg kirke! 

Daniel Ramberg: - Jeg ønsker meg sånne blinkesko. De er søte.

Henrik Finzi Gjertsen:
- ”Star Trek the Complete Collector's Edition”, og ”Best of Arsenal”-filmer fra 90-tallet, gjerne på VHS for å få den autentiske følelsen av nittitall. Fotballen var bedre på den tiden, spør du meg, og det var julen også… 

Bildet: Denne karen setter som alltid pris på intergalaktisk kvalitet - Arsenal og Star Trek.

Anders Hauge: - Hyggelig at du spør. Øverst på listen står faktisk et par nye fotballsko, helst ikke grussko, siden jeg har det fra før. Ellers krysser jeg fingrene for at svoren blir skikkelig sprø, og at alle får en hyggelig kveld. 

Andreas Lausund: Hei! Jeg har virkelig kost meg med quizspørsmålene fra Djuves bok, så årets ønske er ”Fra Fortuna Glückstadt til OSI 3”, samt en bartetrimmer.

Bernt Foss: - Ja, god dag, du, dette er kapteinen som snakker , hahaha… Nei, helt alvorlig håper jeg å finne noe moro greier under treet, gjerne noe klassisk Espen Eckbo, eller et tøysete slips eller en t-skjorte. Hvis jeg får Most Intensive Hair Repair Treatment , blir det en ny Bernt i 2010! God jul! 

Ola Gilen: - Favorittfilmen min pleide å være ”The Gremlins”, det har ikke noe med dette å gjøre, men jeg tenkte jeg skulle nevne det. Nyeste skiva til Lil Wayne, hvis den kommer ut før jul, hadde vært stilig. Hvis ikke, blir jeg gjerne med Malice til Wonderland, eller drar dit på egenhånd. Vi snakkes på nyåret! 

Jokke Lund: - Jeg håper det ligger en klokke og en ny mobil under treet, men mest av alt ønsker jeg å bli skadefri, men det er kanskje ikke noe julenissen kan ordne opp i?

Daglig leder Jan Solland: - Jeg er blitt for gammel til det her, men dagen skal feires. Jeg tenkte å koke opp noen saftige wienerpølser tidlig på morgenen, slik at knekken blir god. For øvrig kan jeg med glede informere om at overskuddet fra kioskdriften i år vil gå til julegaver til klubbens spillere. Samtlige klubbmedlemmer kan hente seg en Umbro-skjorte på Korsvollhuset på torsdag, velkommen!

 KORSVOLL C
  JULEKALENDER 2009
21. DESEMBER

Hva ønsker spillerne seg?

Tilbake til julekalenderen