Som vi skrev i fjor, er prisen som Årets lagspiller en av de største og viktigste prisene en C-lagsgutt kan motta. Mange har gjort sitt for å bidra til at det uttalte målet om høy innsats og godt humør blir nådd, men spesielt en persons innsats i år bør belønnes med mer enn bare et klapp på skulderen. Han møter trofast opp på så å si samtlige seriekamper, ja, til og med enkelte internkamper også, men han kommer aldri innpå selv. Årets lagspiller 2009 er faktisk ikke en spiller, men assistenttrener Terje Christophersen!

Den sindige kjempen fra Nordbergveien gjør en formidabel innsats som et av få medlemmer i C-lagets minimale støtteapparat. Etter at han la opp, takket han umiddelbart ja til rollen som assistenttrener, og i år har han i enda større grad enn i fjor fulgt opp laget fra sidelinjen. Terjes viktigste rolle er å bidra under prosessen i forkant av laguttaket, samt styre alle bytter og loggføre alle hendelser underveis i matchen.

- Det er utrolig gøy å få være med i C-lagsmiljøet, og å vinne en slik pris, det hadde jeg aldri drømt om, sier Terje, som innrømmer at han måtte klype seg selv i armen da han først mottok beskjeden om at han hadde blitt kåret til Årets lagspiller.

- Mange ser nok ikke hvor mye Terje egentlig gjør for oss, forteller trener Falch: - Han møter opp helt frivillig og ulønnet, men gir alt for Korsvoll C, det til tross for at han i bunn og grunn har den mest utakknemlige oppgaven rundt laget. Ingen liker å bli byttet ut, men når Terje roper, lystrer de. Denne pokalen har han virkelig fortjent!

Bildene: Trenerteamet rundet av en lang og god sesong med cupfinalebesøk, der de også fikk utvekslet tanker og ideer med andre kollegaer. Årets lagspiller, Terje, til høyre.


Den spillende laglederen er nemlig godt fornøyd med assistentens innsats i år:

- Han har hatt en fin læringskurve i hele år, og det toppet seg under det vi litt spøkefullt kalte eksamenen hans hjemme mot Haslum 2 i høst, da han egenhendig styrte det meste og ledet oss frem til en fin 5-2-seier.

Som spiller var Terje blant annet kjent for sin lojalitet og sitt godt oppmøte, verdier han inn mot neste sesong ønsker å overføre til dagens spillere.

- Jeg har savnet noe av den innstillingen hos flere av gutta i år, bare se på oppmøtet på årets treninger. Slike holdninger gjør det vanskeligere å komponere laget, samt styre byttene, så jeg håper flere tar seg selv i nakken og skjerper seg til neste sesong, sier han, før han avslutter med en klar oppfordring: - Neste år vil jeg ikke være alene om å vinne denne prisen, da vil jeg dele pokalen med 20 andre!

Konkurranse:

I dag skal vi frem til navnet på spilleren som vant kåringen av Årets lagspiller i fjor. Husker du hvem det var?

Siden ingen svarte korrekt på onsdagens spørsmål, lodder vi nok en gang ut shortsen den legendariske frisparkskytteren Adrian Aamnes brukte da han scoret mot OSI 3 i august.

Send en sms med kodeord LAGSPILLER <ditt svar> til 93865362, eventuelt denne e-post-adressen .
Eks. "LAGSPILLER Peder Nævestad " til 93865362. NB! Kun ett svar per deltager.

Den heldige vinneren trekkes søndag 20. desember kl.18.00.

Lykke til!

 KORSVOLL C
  JULEKALENDER 2009
19. DESEMBER

Årets lagspiller 2009!

Tilbake til julekalenderen