Dolve
Enggrav
Innbyttere: Ramberg, Dellemyr, Brennbakk

Spennende på Furuset!
Torsdag kveld var det duket for et nytt møte med hardtspillende Furuset, et lag vi slo 3-2 hjemme i vår. Kampene, spesielt borte, har ofte blitt preget av lokale dommerhelter, aggressivt spill, røde kort og brukne neser! Med sveitseren Alexander Lücke som dommer ble det en god, ren og jevnspilt kamp.

Eirik Nyberg var tilbake på sidelinjen i kampen mot Furuset og valgte å gjøre flere endringer på laget som slo Bærums Verk 6-2 på mandag. Vi gikk ut i den vanlige 4-4-2 formasjonen vår, men en av spissene ble etter hvert flyttet litt tilbake på banen. Erik og Vegard var gode på hver sin kant i dag, og det tok ikke lang tid før Erik kom seg fint rundt på høyrekanten, skar innover og slo perfekt inn til Petter, som hadde få problemer med å plassere ballen i mål - 0-1! Semund og Eirik klappet begeistret for ledermålet, mens Petter jublet for sitt første seriemål i år! Erik imponerte på kanten og virket pigg i dag, mens Sindre styrte midtbanen og fungerte som ballfordeler. I det bakerste leddet var det Magnus som imponerte mest med sitt høye tempo og gode humør. Vi skapte flest sjanser i åpningen, og Vegard kunne med litt flaks økt ledelsen med et skudd fra kanten av 16-meteren. På den andre siden av banen gikk Furuset stadig i offside, mens Leiv Jørgen stoppet de få
Bildet til venstre: Erik i fint driv foran 1-0 målet. Bildet over: Glade gutter feirer Petters mål!
skuddene han fikk mot seg. Erik fortsatte å bruke Furusets venstreback som rundingsbøye og kom seg forbi flere ganger. En gang avsluttet han elegant med et knallhardt skudd som traff keeperen og føk ut i feltet. Der kom Fredrik stormende og hadde en enkel jobb da han headet inn 0-2 målet foran et måpende hjemme-publikum! Fredrik smilte fra øre til øre, for dette var hans første mål for sesongen. Mot slutten av første omgang tok Furuset over mer av spillet og hadde et par gode muligheter, men vi beholdt ledelsen til pause.

Trenerne var godt fornøyd med første omgang, og ba om like god innsats i andre omgang. Furuset presset på gjennom store deler av omgangen, men ble etter hvert frustrerte og brukte kreftene sine på å kjefte på både hverandre og dommeren i stedet for å spille fotball. Det var riktignok Furuset som skapte mest, blant annet et skudd som gikk i stanga, mens vi var giftige på kjappe overganger. Jørgen hadde et fint raid og en frisparkmulighet, Marius og Daniel fikk skuddmuligheter, og årets toppscorer, Lars, var nær ved å score igjen. I et vakkert angrep driblet Lars av halve Furusetlaget og kunne score, men spilte uselvisk til den bedre plasserte Erik på kanten. Erik smalt til, og med et susende skudd banket han inn sitt første mål for Korsvoll. Kampen var avgjort, og i de gjenværende minuttene var vi nærmere 0-4 enn Furuset var 1-3. Men det ble ikke flere mål i dag, og vi hadde kjempet oss til sesongens fjerde seier, og årets første kamp uten baklengsmål! Resultatet lyver kanskje litt, for Furuset hadde fortjent et mål, men gode lag har flaks - og nå seiler vi oppover på tabellen! Kampens store profil var Vegard, som dominerte venstresiden totalt, og spilte en av sine beste kamper i Korsvolldrakten noensinne og ble belønnet med bestemannsprisen av en imponert Eirik Nyberg. Trenerene var fornøyd, det ble jo en meget vellykket kamp for oss, og håpet at vi kunne holde den gode formen ut resten av sesongen!