Vi startet i høyt tempo, fast bestemt på å gi vårt kjære publikum en fantastisk avslutning på årets serie. Vi slet med å skape de helt store sjansene, og etter mye frem og tilbake var det Frisk Asker som i sine gule bortedrakter tok ledelsen 1-0. Vi fortsatte å gi alt vi kunne, men det nærmeste vi kom var et par halvsjanser fra cornere og skudd etter godt vingspill. Serieavslutningen så ut til å ende i fiasko da utrolig viktige Eirik Gallefoss, spilleren bak den såkalte Gallefoss-effekten, måtte ut med skade midtveis i omgangen og Frisk økte ledelsen etter at en lang ball gikk forbi forsvaret og fant en umarkert Friskspiss som enkelt ekspederte ballen i mål. Tor Inge rev seg i håret, men kunne være fornøyd med avslutningen på første omgang da vi skapte flere muligheter på gjennomløp, kantspill og ved dødballer.

0-2 til pause var absolutt ikke umulig å hente inn igjen, og med nye krefter, høy moral og godt humør gikk vi tilbake på banen, fast bestemte på å levere en uforglemmelig siste omgang i årets serie - og gjett om vi klarte det!
Bildene: Venstre: Fredrik Dolve med en kjempesjanse etter corner i første omgang. Høyre: Sindre (i klyngen bak Fredrik, nr.4, og skjult bak Friskspillere) har nettopp stanget inn 2-4.

Vi spilte oss frem til flere ålreite sjanser i åpningen, men spillet bølget fortsatt frem og tilbake, og det var uklart hvem som skulle få det neste målet. Marius, Lars, Sindre, Peder og Jørgen sto for fem store sjanser, mens Leiv Jørgen kom med tigersprang i bakerste rekke. Så kom et av sesongens vakreste, hvis ikke dét vakreste, målet: Vi trykket på for en redusering, og Peder førte ballen utenfor 16-meteren. Han ble presset tilbake, og reservemidtstopper Mathias ropte på ballen. Peder lystret og sendte en perfekt trilleball tilbake mot forsvaret. Ballen kom rett mot Mathias, som fra over minst 40 meter (i alle fall fra bak den gule linja) ladet kanonen og smalt løs med det han hadde. Han traff ballen klokkerent, og den gikk i en nydelig, strak linje mot mål. Tiden sto stille - ville ballen gå inn, eller ut? Hele Korsvoll eksploderte da ballen satt klistret i krysset! Det optimistiske langskuddet skrev seg inn i historiebøkene som et av tidenes nydeligste mål - ingen keeper i verden kunne reddet det harmoniske kanonskuddet! Jubelen var enorm, og gleden stor, for nå var seieren innen rekkevidde!

Dessverre kom Frisk Asker seg gjennom på et angrep litt senere, og en resignert Leiv Jørgen måtte konstatere at 1-3 var et faktum. Så klønet vi det til i eget forsvar, og vips så sto det 1-4 på resultattavla. Lykken så ut til å ha snudd etter Mathias' legendariske mål, men så fant vi frem kjempekreftene og løp Frisk Asker i senk. Med et gigantisk press, og nesten hele laget i angrep bet vi oss fast på Frisks banehalvdel. På en av utallige cornere raget Sindre høyest og headet ballen i mål. Det var fortsatt tid til å få poeng, og vi jobbet videre. Midtstopperen Terje fortalte etterpå at han aldri hadde vært så lenge på motstanderens halvdel i et strekk før - det sier en del om hvor overlegne vi var! Frisk var slitne nå, og ga Sindre for mye rom foran mål. Fra rundt 18 meter fikk han det til å se enkelt ut da han smalt ballen i mål med godfoten. 3-4! Et herlig mål fra midtbaneeleganten Sindre! Uheldigvis fant Frisk Asker veien til nettmaskene igjen og økte ledelsen. Like etter var Fredrik helt alene igjennom, men han fikk ballen for langt foran seg og kjempesjansen ebbet ut i ingenting. Vi jaget på for nye mål, og med alle mann i angrep fikk vi uttelling igjen. Ballen gikk hit og dit i feltet og vi fikk corner på corner. Til slutt fikk Marius ballen på halvspretten i feltet etter en dødball, og slo den inn igjen. Inn foran mål kom Mathias i full fart og sendte ballen forbi keeperen med en velplassert heading. Bare ett mål til å ta igjen - kunne det gå mot en sensasjonell opphenting?

Dessverre ble det ikke flere mål på de siste tre minuttene. Frisk snakket og kverulerte bort mye av tiden med dommeren, som ikke fant det nødvendig å legge til noe. Han blåste av kampen, og til tross for fantastisk spill i andre omgang, hvor vi regelrett spilte ut Frisk Asker og viste hvilken form vi er i, måtte vi konstatere at vår siste kamp i serien i år endte med et nytt tap. Uansett leverte vi en utrolig fenomenal høstsesong, hvor vi spilte offensiv gladfotball med mange fine mål og gode resultater i løpet av de sju kampene vi hadde fra og med 25/8 - 19/9! En artig seriesesong med mye dramatikk, varierende spill, høy moral og godt humør var over for oss. Vi hevdet oss kanskje ikke på tabellen i år, men vi kommer garantert sterkere tilbake neste år!

Sangnes
Innbyttere: Glomlien, Dolve, Bjerre, Edvardsen, Enggrav, Engeset.

Utrolige prestasjoner
Det var flomlys, fint høstvær, rundt 22 tilskuere, perfekte spilleforhold på Korsvollbanen og årets siste seriekamp for de lokale heltene fra Korsvoll G17 - alt lå til rette for en forrykende avslutning på årets meget variable sesong ettersom motstanderen var Frisk Asker! Publikum fikk absolutt valuta for pengene i en særs minneverdig forestilling på Korsvollbanen.