Kveldens Korsvollag bestod av fem fra juniorstallen, tre hospitanter, Christian Andersson og Sondre fra G90 og Sigbjørn Berntsen fra G91, samt tre prøvespillere - ringreven Daniel Ramberg, som muligens la skoene på hylla etter fjorårssesongen, beinknuseren Marcus Janson og stortalentet Eirik Stordahl fra Svensenga. Oppvarmingen ble som sagt snømåking, og etter oppmuntrende ord i garderoben kunne den ferske dommeren Aleksander Omtvedt, vår gamle lagkamerat, starte kampen.

Vi gikk ut med bånn gass, og det var bare spilt i drøye to minutter da Andreas Lausund fosset frem på venstrekanten og plasserte ballen sikkert i mål! For en herlig åpning! Petter Vig fulgte opp minuttet etter da han fikk ballen servert og bredsidet den enkelt i mål. Etter fem minutter kom Daniel fremover, spilte til Mathias Falch, som vendte opp og skjøt - det pløsete skuddet snek seg forbi keeperen, og det sto 3-0 på resultattavla! Og showet bare fortsatte - for to minutter senere slo innleide Sondre et frispark inn fra venstre. I feltet raget Mathias høyest, og headet kontant inn 4-0! Hadde det vært tilskuere til stede hadde de nok ikke kunnet tro sine egne øyne, for så friske i åpningen har vi nok aldri vært!

FC Nordre Aker brukte et par minutter på å komme seg etter denne sjokkåpningen, men etter hvert fikk de sving på spillet og reduserte to ganger på flotte langskudd. Midtstopper Terje Chirstophersen ergret seg over dette, ble med opp i et angrep, og sørget for at vi gikk til pause med 5-2 da han dunket ballen i nettaket etter den fine kontringen.

Det viste seg at Omtvedt hadde blåst av etter kun 35 minutter, og vi ble enige om at andre omgang skulle vare 55 minutter. Eirik, Marcus og Petter fikk forøvrig gult kort i første omgang.

Andre omgang skulle vise seg å bli mye jevnere enn første, og FCNA presset oss litt i starten, men Leiv Jørgen Bakkerud vartet opp med flere vakre redninger. Likevel klarte de hvitkledde guttene fra Nordre Aker å få inn et par reduseringer til før det var duket for et av kveldens store høydepunkter; Vi kom i full fart oppover i et angrep, men FCNA fikk avverget skuddene våre. Ballen kom ut i feltet, og der kom kveldens kaptein, prøvespiller Eirik Stordahl, i fullt firsprang og bredsidet ballen i mål forbi en sjanseløs keeper! Det var hans første mål i fotball noensinne, og ble selvsagt etterfulgt av elleville jubelscener!

Så var det stor dramatikk - Marcus fikk sitt andre gule kort, men dommer Omtvedt innrømmet at det nok kun var en vennskapelig takling og at snøen gjorde at det ikke var så farlig som de virket, så den kompromissløse backen fikk fortsette. Vi gikk rett i angrep, og Andreas puttet sitt andre for kvelden etter at Daniel hadde gjort alt forarbeidet.

KORSVOLL Jr.2

KORSVOLL - FC NORDRE AKER 10-9 (e.e.o)

Korsvollbanen 16/2-2006
Korsvoll - FC Nordre Aker 10-9 (5-2, 9-9)
Dommer: Aleksander Omtvedt
Tilskuere: 0
Mål: Mathias Falch 4, Andreas Lausund    2, Petter Vig, Terje Christophersen,    Eirik Stordahl, Daniel Ramberg.
Røde kort: Petter Vig (to gule).
Gule kort: Marcus Janson 3(!), Eirik    Stordahl. FCNA 2 stk.

Pangstart på 2006 !
Det hersket lenge tvil om det kunne bli kamp denne kalde torsdagen i februar; banen var dekket av snø, lyst gikk, og sjeldent få meldte seg på til kamp. Trenerdebutant Falch og hans utvalgte møtte opp kl.18 for å måke banen. Kl.20.30, etter hektiske timer i snøværet, ble sesongen 2006 sparket i gang!

Vi bommet på flere store sjanser, og FCNA startet opphentingen med flere fantastiske langskudd, og det så ut til at den lokale klubben skulle ta oss igjen. Heldigvis fikk Mathias inn et nytt mål etter mye frem og tilbake i feltet, før Petter fikk marsjordre etter å ha fått sitt andre gule kort for kvelden. Vi ledet nå 8-6, men med 10 mann klarte FCNA å utligne ledelsen. Mathias smalt inn vårt niende fra skrå vinkel med høyrebeinet etter fint forarbeid av Daniel, men det endte 9-9 etter full tid, og det var duket for ekstraomganger.

Omtvedt foretrakk egentlig straffesparkkonkurranse, men vi fikk overtalt ham til å arrangere 2x5 minutter med ekstraomganger. Første ekstraomgang endte målløs, og den andre så lenge ut til å bli det. Så, 20 sekunder før slutt, kom den notoriske kamppunktereren Daniel Ramberg på skuddhold, og han sendte ballen perfekt forbi keeper fra 16-meteren! Vi kastet oss bortover den snøfylte banen i sann Klinsmannstil, seieren var sikret! FCNA klarte nemlig ikke å komme tilbake denne gangen, og vi gikk seirende ut av årets første kamp! En morsom og underholdende kamp på den snøfylte banen hvor prøvespillerne og hospitantene virkelig imponerte, det er godt mulig at de får nye sjanser! Dette lover veldig bra foran årets sesong, og vi er nok i rute med tankte på seriestart!

Bildet til venstre:
Kamppunkterer Daniel Ramberg er tydelig fornøyd med egen innsats etter den strålende kampen!