Dellemyr
Innbyttere: Andersson
Korsvoll (4-3-3):

Sjokktap mot 89 etter dommertabbe!
De fleste regnet med en enkel seier i tirsdagens kamp, som ble spilt kl.16 i stekende varme på Domus Athletica i 2*30 minutter.Tor-Inge og Semund var begge opptatte, så Mathias fikk ansvaret for å sette opp laget og kaptein Amund skulle som vanlig styre laget på banen. En skadet Andreas ble med i trenerteamet, og sammen ble de enige om å vende tilbake til den klassiske 4-3-3 formasjonen som vi herjet med for snart tre år siden.

Det oppsto en midtstopperkrise da Daniel ikke dukket opp, men Gaute meldte seg frivillig hvis han fikk bytte med Magnus i andre omgang. Magnus synes det var greit, og kampen kunne starte. 4-3-3-formasjonen viste seg å fungere særs bra offensivt, og Gunnar i 89-målet hadde mer enn nok å gjøre. Fredrik headet hardt i tverrliggeren og skjøt utenfor etter et innlegg fra Magnus, Mathias' langsskudd og skudd fra spiss vinkel ble mesterlig reddet og Sindre sine raid ble stoppet effektivt av respektløse 89-forsvarere. Lars gjorde grovarbeidet på midten mens de to andre støttet opp rundt angriperne. Dessverre var det G89 som tok ledelsen. Leiv nølte for lenge, og de fikk trillet ballen i mål etter et av sine få angrep i første omgang. Andreas manet laget fremover fra sidelinja, og krevde høyere press. Et minutt før pause fikk vi frispark på midtstreken, og Gaute, som hadde gjort en sterk innsats som midtstopper slo en lang ball inn i feltet. Mathias raget høyest og stanget ballen i mål. Nå hadde vi det nødvendige psykologiske overtaket foran andre omgang, og det så ut til at vi gikk mot sesongens første seier.

I andre omgang gikk vi ut i like høyt tempo, men med et par bytter innad i laget, blant annet ble Gaute flyttet opp som avtalt. Dette resulterte i flere nye store sjanser. Marius og Thomas leverte flere fine innlegg fra høyrekanten, og Mathias og Sindre styrte venstrekanten. Terje og hans nye makker, Magnus, utgjorde et fint stopperpar, hvor sistnevntes fart gjorde at vi kunne flytte opp laget enda høyere opp på banen. Men som så mange ganger før slapp vi inn et altfor billig mål. 89 tok ledelsen på ny, men vi kjørte på alt vi kunne for en utligning. På en nydelig overgang flikket Gaute ballen gjennom med hælen. Mathias rev seg løs fra forsvarerne og kom alene mot Gunnar, han tråklet seg forbi og plasserte ballen kontant i det tomme nettet. Balansen var gjenopprettet, og vi la om til 3-4-3 i jakten på den avgjørende 3-2 målet. Mathias fikk ballen forbi keeper en gang til, men altfor langt til venstre og ved dødlinja til at vi fikk reprise på 2-2 målet. Han sendte en 45-pasning ut til Sindre, men det knallharde skuddet ble såvidt stoppet på streken, ergerlig nok. Dolve fikk en enorm dobbelsjanse like etterpå, og det var en større prestasjon å sette den utenfor til slutt, enn det var å score. På cornerne sendte vi alle mann opp, men selv ikke Terje fikk ballen i nota. 89 fikk en kontring fem minutter før slutt og slo et innlegg inn i feltet mot Fredrik Runar, som sannsynligvis sto i offsideposisjon. Om han tok ned ballen med hånda på grunn av at han sto i offside, eller av andre grunner vet han bare selv, men problemet er det at dommeren godkjente den påfølgende scoringen. En skandale av de sjeldne, og dette var nok et bevis på at trenere som dommere er likere vann i syre enn syre i vann. I sluttminuttene sto vi igjen med 2 bak, Leiv inkludert, men 89-spillerne pælmet ballen vekk i panikk, og kampen endte med et nytt tap, dog årets minste, men så absolutt det mest ufortjente. 2-2 hadde heller ikke vært rettferdig utifra sjansene og spillet, men ballen er rund, og fotball er urettferdig!