Falch
Edvardsen
Innbyttere: Brennbakk, Bjerre og Lausund.

Bittert tap mot G89!
Etter å ha tapt 2-3 mot G89 i en treningskamp før seriestart i april, stilte vi opp på NIH klare for revansj torsdag kveld! Alle var klare til å gi alt mot overlegne 89-spillere, som har vært høyt oppe etter seieren i vår. Det ble en målrik kamp, men dessverre manglet vi det lille ekstra vi har hatt i de foregående kampene...

Kampen startet veldig bra idet 89-midtstopper Torje upresset sendte ballen i stanga bak en forvirret Gunnar i 89-målet etter 25 sekunder. De fremmøtte håpet på storseier, som i fjor (7-3), men etter hvert tok G89 over mer og mer. Godt forsvarsspill fra spesielt Terje og Eirik holdt oss inne i kampen, og Amund, tilbake på banen etter langt skadeavbrekk, gjorde sine saker bra som målmann de første 30 minuttene før han byttet med Leiv.
Peder Nævestad og Rasmus Bjerre debuterte, og viste at de kan bli gode å ha i den kommende høstsesongen. Vi skapte særs lite, og mesteparten av spillet foregikk på midten. Angriperne og kantene fikk få muligheter i første omgang, og 89 tok ledelsen fullt fortjent. Vi kom tilbake på et fint skudd av Jørgen fra 16-meteren; 1-1! Rasmus hadde en stor mulighet etter klikk-klakk-spill med duoen på topp (se bildet over), Daniel og Peder hadde hvert sitt skudd, men Gunnar reddet alt, og vi gikk til pause med 1-1.

I andre omgang gikk G89 rett opp og plasserte ballen kontrollert bak en noe passiv Leiv. Vi slo tilbake minuttet etter da Mathias mottok en lang ball, vippet den over en forsvarer og spilte Lars alene i gjennom. Lars gjorde ingen feil og det sto 2-2! 89 skapte mest og ville mest i denne kampen, og tok ledelsen på ny. Lars utlignet nok en gang, i en god periode hvor vi skapte et par sjanser. Mot slutten av kampen var det tydelig at 89-spillerne var best trent, og våre gamle hospitanter og lagkamerater, Andreas Strømme og Ole Vidar Djøseland, punkterte kampen med to vakre scoringer. Det endte med et bittert 3-5 tap for oss, i en kamp hvor vi slet på midten mot kondisjonssterke og tekniske 89-spillere, og med å spille ballen i bakrommet slik vi gjorde så bra mot Bækkelaget. En trist kamp fra vår side, og vi måtte konstatere at Gallefoss-effekten ikke lenger er like sterk som i de tre foregående kampene...
Bildet: Lars utligner til 3-3, men til tross for to nye mål av superspissen ble det tap i dag.