Glomlien
Innbyttere: Solberg, Olesen, Enggrav.
Korsvoll (4-4-2):

G87 (Jr.2) for sterke igjen!
Etter 0-3 og 1-6 i de to forrige møtene med 87-gutta var det ikke mange som forventet seier av oss i dag, men etter å ha trent med dem gjennom hele vinteren visste vi at dette absolutt var en motstander vi kunne ha gode muligheter mot. Tor-Inge, forøvrig dagens dommer, satset på et nykomponert forsvar etter fadesen mot Kjelsås forrige uke, og det var klart for prestisjeoppgjør på NIH.

Det ble en underholdende kamp på NIH denne sene aprilkvelden. 87-gutta hadde det meste av spillet og skapte mest sjanser, men iherdig jobbing på midten, spesielt av dagens defensive anker, Lars, og kreativt spill fra resten av midtbanen gjorde at vi holdt nullen i nesten 30 minutter. Det var først og fremst på kontringer vi fikk mulighetene våre, og både et vakkert veggspill mellom Thomas og Mathias og et innlegg fra Dolve kunne resultert i scoring. På motsatt banehalvdel ryddet forsvaret opp på en overbevisende måte, og satte motstanderne i offside flere ganger. Terje og Daniel ruvet i midtforsvaret og vant alle duellene, mens backene stoppet 87s kantspill. Mot slutten av første omgang skjedde det som ikke skulle skje. En av 87s midtbanespillere smalt til fra nærmere 30 meter, og ballen føk som en kule opp i nettet utagbart for Leiv Jørgen. Allikevel, vi måtte si oss fornøyde med dagens innsats hittil.

I andre omgang begynte begge lag å bli slitne, noe som resulterte i flere - og større - sjanser. Jr.2 økte tidlig til 2-0 før Ole var alene igjennom mot 87s keeperdebutant, men den joviale sisteskansen avverget med et nødsskrik. Mathias klemte til fra 16-meteren, og Magnus løp fra forsvaret, Gaute prøvde seg med et smart skudd, men alt ble stoppet. Etter hvert økte 87 til både 3-0 og 4-0 på relativt enkle mål som kanskje burde vært stoppet. I siste minutt satte 87 sitt femte for kvelden, og vi måtte innse at de fortsatt er hakket hvassere enn oss. Ole fikk en ny kjempesjanse på overtid etter en crosser fra Mathias, men i dag ville det seg rett og slett ikke for oss. Tor-Inge, som leverte en helt ålreit innsats som dommer synes til tross for tapet at det var tegn på forbedring og at vi var i rute foran seriestarten om to uker.