U. Anderssen
Innbyttere: A. Jerkø, A. Lausund og M. Olsen.
Korsvoll (4-3-3):

Wam-Kam 2 ble for sterke
Vi slet med å skape sjanser, men forsvarte oss godt. To sure baklengsmål avgjorde.

HJEM      NYHETER     SPILLERSTALL     KORSFARERNE     DIV. INFO     GJESTEBOK     KLUBB     TRENING

For litt under to uker siden møtte vi et sammensatt Wam-Kam-lag med utgangspunkt i førstelagstroppen. I dag møtte vi et Wam-Kam-lag med utgangspunkt i andrelagstroppen, men sett bort fra at de virkelig dominerende spillerne uteble, møtte vi også denne gangen et sterkt lag.

Været var godt, og som om ikke det var varmt og klamt nok allerede, begynte de fleste med Korsvoll-sympatier å svette litt ekstra da de så Henrik Gjertsen halte av banen etter like over ett minutts spill. Den sydlandske stjernespilleren var en viktig og inspirerende faktor da vi tok årets første skikkelige seier for én uke siden, og nå var han altså ute av spill før kampen hadde kommet igang. Gjertsen var midt i et returløp da det sa pang, og strekken han pådro seg gjør at det vil ta flere uker før han er tilbake på banen. Vi ønsker ham god bedring!

Svetten rant videre i det trykkende juliværet, men midtveis i førsteomgang kom Gjertsens erstatter, Andreas Lausund, som nesten kom alene gjennom. En Wam-Kammer fikk stoppet ham, og i den påfølgende kontringen spilte Simen Dyb Berg, som har spilt et par treningskamper for oss i år, frem til en jagende spiss, som skjøt mot mål. Olav Olseng så ut til å være sist på ballen, men han kunne ikke gjøre annet enn å styre ballen videre inn i nettet bak Erik Forsén.

Olseng var i dag flyttet inn i midten, der han sammen med Didrik Skjelland, banens bestemann, med unntak av dette uheldige baklengsmålet gjorde en flott jobb med å stoppe de oransjekleddes fremstøt.

Bildet: Didrik Skjelland stod frem som banens gigant da han sesongdebuterte, attpåtil som midtstopper. Foto: Ø. Bondhus

Martin Kloster hadde et greit forsøk for oss, men ellers var det ganske få sjanser. Bortelaget fikk en ypperlig mulighet til å øke ledelsen sin i det 44. minutt da de fikk straffe etter at Espen Liljeblad felte en spiller på vei gjennom utenfor feltet (!), men Erik Forsén viste frem sine gode reaksjoner da han tok straffesparket. En herlig redning fra nykommeren!

Bildet: Erik Forsén gikk til riktig side og reddet Wam-Kam 2s straffespark i det 44. minutt. Foto: Ø. Bondhus.

I andreomgang hadde Wam-Kam 2 de fleste sjansene, som da de blåste en ball over mål fra tre meters hold. Vi hadde et par forsøk fra distanse, og også fra kort hold, som da en liggende Mathias Falch fikk sendt av gårde et skudd etter å ha blitt revet ned i feltet. I det 87. minutt fikk gjestene avsluttet etter et innlegg, og skuddet traff en spiss som hadde lurt seg inn i feltet og sannsynligvis også inn i offside. Ballen endret retning og utmanøvrerte keeper Forsén, og med det var kampen definitivt avgjort. Wam-Kam 2 vant 2-0, og de fulgte dermed i førstelagets fotspor. Kampen ble for vår del et steg tilbake med tanke på prestasjonene mot Vinderen i forrige uke, så vi får håpe vi kommer oss tilbake på samme nivå når nettopp Vinderen kommer på besøk igjen om én uke.

Bildet under: Magnus Olsen har løpt mye i skogen de siste dagene, og løp mye og godt også på Korsvollbanen denne julikvelden.