L. Eriksen
N. Kleivan
M. Falch
A. Stangebye
Innbyttere: B. Foss (inn for L. Bakkerud, som gikk til VSF) og                   E. Nordby (fra 2. omgang). G. Sjølie spilte 1. for                   VSF og 2. for C-laget. L. Gjesvik, G. Svenn og M.                   Gustafsson ble kalt inn av C-laget, men spilte                   hele kampen for VSF.

Årets første seier
Etter åtte kamper uten seier vant vi endelig igjen da VSF kom på besøk.

HJEM      NYHETER     SPILLERSTALL     KORSFARERNE     DIV. INFO     GJESTEBOK     KLUBB     TRENING
Årets andre kamp mot Vinderen ble en merkelig affære. De oransje klarte på grunn av sykdom og skader kun å samle seks spillere, noe som gjorde at de blant annet måtte låne keeper av oss. Gunnar Sjølie og Mats Felix Walschaerts stod dermed en omgang for hvert av lagene. Samtidig måtte Lars Gjesvik, Greger Svenn og Mats Gustafsson spille hele kampen for VSF, mens Leiv Jørgen Bakkerud startet for oss, men byttet over til VSF da Bernt Foss kom.

Selve kampen var sjansefattig og lite spennende, blant annet fordi vi var flinke til å forsvare oss, der Magnus Olsen og Jostein Eidem utgjorde et solid stopperpar og Andreas Lausund som vanlig spilte til det som ville blitt en god børskarakter om vi eller noen andre hadde delt ut slikt.

På midten la Tommy Johansen seg i en dyp rolle, mens Ole-Vidar Jensen fikk utfolde seg offensivt. Om det var kondisjonen eller disiplinen som gjorde at førstnevnte lå fint i banen og spilte bra lar vi være usagt, imponerende var det i alle fall.

Ingen av lagene kom til de store sjansene, og da Lars Eriksen omsider brøt inn i feltet fra sin høyrekantposisjon, ble han lagt i bakken. Nikolai Kleivan blåste den løse ballen over mål, for øvrig dagens eneste matchball, men det gjorde ikke noe, for dommeren hadde allerede blåst straffe.

Eriksen lot en ivrig Magnus Olsen ta ansvar for straffesparket, og for andre gang i år scoret Olsen fra krittmerket da han plasserte ballen trygt i venstre hjørne. 1-0!

I andreomgang var vi litt mer på hugget, og Erik Nordby sesongdebuterte for C-laget da han kom inn 32 minutter før slutt. Det kom godt med da vi skulle forsvare oss i sluttminuttene.

Flere mål ble det ikke, men nærmest kom Mathias Falch da han i det 88. minutt skjøt i krysstverrliggeren. Dermed sikret vi årets første seier, noe som var veldig viktig med tanke på fortsettelsen og den skrantende selvtilliten vår. Nå venter en hard uke med mange kamper og treninger, før serien starter om ganske nøyaktig to uker.