Korsvoll (4-3-3):

En kandidat til årsverste
Hjemmekampen mot bunnkollega Sandaker kunne blitt en opptur, men endte i stedet i et nytt stortap.

HJEM      NYHETER     SPILLERSTALL     KORSFARERNE     DIV. INFO     GJESTEBOK     KLUBB     TRENING

Dette er virkelig ikke vår sesong. Heisen ned til 7. divisjon har lukket dørene, men i stedet for å ta plass inne i heisen, ser det ut til at vi har satt oss under den, for så å la den trykke oss ekstra hardt ned i divisjonssystemet.

Hjemme mot Sandaker, som også ligger under streken, hadde vi et berettiget håp om poeng, selv om 0-6-tapet i bortekampen ikke akkurat tydet på det. Kjetil Kihlgren drømte om å få sitt første seriemål for Korsvoll i garderoben før kampen, og etter fem minutters spill fikk han muligheten han hadde snakket om. Andreas Kjelstrup åpnet forsvaret med en flott pasning, og Kihlgren stakk gjennom. Alene med keeper ble han for sen i avtrekkeren, og Sandakers keeper fikk kastet seg ned og fanget ballen.

Forsøket ble i realiteten vår eneste virkelig gode sjanse, og i det 9. minutt gikk i stedet Sandaker opp i ledelsen. Et hjørnespark fra venstre ble slått over i motsatt ende av feltet, der vi rotet det til inne i fem-meteren og en av bortelagets spillere fikk rom til å måke ballen opp i nettaket.

De 20 påfølgende minuttene hadde vi nok med å falle av for å stoppe Sandakers raske kanter og de mange lange ballene de pumpet opp, og heldigvis gikk de latterlig ofte i offside. Uheldigvis er det vanskelig å gardere seg mot sleivtreff, og i det 30. minutt rappet en Sandaker-spiller til ballen like utenfor 16-meteren. Ballen fikk en merkelig bue og dalte ned i hjørnet. Målet var så merkelig at flere ikke trodde det var mål, men mål var det, og dermed stod det 2-0 til de hvitkledde gjestene.

Dagens uinteresserte dommer kom ti minutter før avspark uten klokke, og etter 40 minutter skjønte vi hvorfor. Han hadde måttet låne klokke av assistent Terje Christophersen, men det var tydelig at han slet med å skjønne den, for nå blåste han for pause fem minutter før tiden.

Dommeren fortsatte å blåse etter pause, og etter først ha blåst for 3-0 fem minutter etter pause, blåste han for hands og straffespark syv minutter senere. Sandaker sendte frem en fyr som etter sigende ikke hadde scoret på lang tid, og han skjøt akkurat dit både Gunnar Sjølie og Lars Eriksen sa han skulle skyte, nemlig til høyre for keeper. Viktigere var det at Erik Forsén også forutså utgangen på skuddet, og den reaksjonssterke målvakten kastet seg til siden og fikk slått ballen til siden, der Andreas Kjelstrup raskt klarerte ut til corner.

Omtrent midtveis i omgangen, som denne gangen varte i 45 minutter pluss et par minutter tillegg, fikk Magnus Olsen gult kort etter å ha kjeftet på dommeren etter å blitt avblåst for en skulder-mot-skulder-duell, før Lars Eriksen skjøt bort ballen etter en feilaktig offsideavgjørelse. Samme Eriksen prøvde å lobbe over keeper fra 35 meters hold like etter, men bommet.

Ett minutt før full tid kom 4-0-målet, da Sandaker spilte seg gjennom et vaklende forsvar og rullet ballen i nettet. Tapet betyr at vi nå er sikret sisteplassen i avdelingen, noe som etter dagens svake innsats og dårlige oppmøte må sies å være fullt fortjent.

Neste uke venter Indre Østham på Ekeberg i vår siste bortekamp i 6. divisjon for denne gang. Allerede nå kan det være verdt å merke seg den tidlige kampstarten – klokken 17.45.