Innbyttere: V. Enggrav, M. Falch, L. Gjesvik, M. Kloster,
Korsvoll (4-3-3):

Lei start på høstsesongen
6. divisjon startet opp igjen onsdag kveld, og vi fortsatte dessverre der vi slapp før sommerferien.

HJEM      NYHETER     SPILLERSTALL     KORSFARERNE     DIV. INFO     GJESTEBOK     KLUBB     TRENING

Bildet: Juniorlagets Bendik Oddum, som i tillegg fikk et par A-kamper i 3. divisjon i vår, steppet inn og gjorde en god jobb da vi ikke fikk tak i andre keepere til denne kampen.

På forhånd ble det sagt at høstens første kamp, hjemmemøtet mot Oslo City 2, kom til å definere resten av sesongen. Tap ville bety at vi stod igjen med svært dårlige muligheter for å overleve i 6. divisjon, mens seier ville gi oss håp om fornyet kontrakt, ettersom gjestene faktisk var laget som lå på plassen like over streken.

Etter sommerens omlegging til 4-3-3 og flere gode treningskamper hadde vi faktisk nok selvtillit og tro på oss selv til at vi så for oss tre poeng og store overskrifter i Nordre Aker Budstikke, og det tok ikke mer enn ett og et halvt minutt før Didrik Skjelland, en av sommerkampenes store profiler, dro til og holdt på å gi oss ledelsen etter pasning fra den tidligere A-lagsspilleren Eirik Nakstad. De to nevnte midtbanespillerne kom til å være meget sentrale de første 20 minuttene, en periode hvor vi var fullt på høyde, faktisk jevnt over bedre, enn våre rødkledde gjester.

Bildet: Aleksander Omtvedt holdt igjen litt i nærkampene nå som det stod om poeng, men motstanderne fikk like vel føle villmannens vrede.

Siden sist hadde Oslo City 2 erstattet både muskelmennene og de treige og overvektige spillerne sine med små og tekniske driblefanter, noe som gjorde at vi utover i kampen slet fælt ute på kantene. Etter fire minutter fikk bortelaget sin første sjanse etter et balltap av en ellers god Olav Bengtson, men heldigvis gikk avslutningen i stolpen og ut.

Vi fikk ha ballen mye, men i det 9. minutt fikk Oslo City 2 tak i den og spilt seg frem til et hjørnespark. Vi klarte ikke å klarere da ballen datt ned i feltet, og en oppmerksom spiller i rødt banket til og sørget for at det stod 1-0 til Oslo City 2.

7. divisjon kom et steg nærmere, men bare syv minutter senere sørget de to nevnte indreløperne våre for 1-1. Nakstad dro frem en gjennombruddspasning som hører hjemme et par divisjoner høyere opp i systemet, og idet ballen lurte seg forbi Oslo City 2s bakre rekker, snek Skjelland seg inn bak dem og utlignet med et fint skudd langs bakken og inn i høyre hjørne.

Bildet: Redd for ballen? Neppe.

De to 22-åringene produserte et par gode sjanser til, men det var gjestene som nok en gang tok ledelsen. Etter en halvtimes spill var det igjen svakt duell- og klareringsspill som måtte ta skylden. Ingen kom opp i spilleren som avsluttet, og dermed stod det 2-1 til Oslo City 2.

Alt som lignet på god fotball forsvant, og i resten av kampen gjorde vi nesten ikke annet enn å jage ballsikre motstandere eller å forsøke å stå i veien for dem. Innsatsen, gløden og sjansene fra åpningsminuttene var like fraværende som Korsfarerne, og bare fem minutter etter hvilen punkterte Oslo City 2 kampen med sin 3-1-scoring – ikke overraskende etter at vi ikke fikk måket ballen ut av eget forsvar.

Bildet: Tøffe tak i feltet.

Vi klarte aldri å nærme oss målet deres igjen. Et par ganger jaget vi ballen helt inn til keeper, men målsjanser ble det få av. Vi tapte dermed 1-3, og idet syv kamper gjenstår av årets seriespill, ser det enda mørkere ut enn det gjorde for et par dager siden. Heldigvis har vi flere hjemme- enn bortekamper igjen, noe som bør være en fordel. Allerede til uken kommer Vestre Aker til Korsvollbanen. Det var de som måtte plukke ballen ut av nettet da vi scoret vårt første seriemål i år, så hvorfor kan vi ikke like godt ta vår første seier mot dem også?

Bildet under: Kjetil Kihlgren ble i likhet med resten av midtbanespillerne og angriperne tvunget til å jage ballen store deler av kampen, noe som ikke var spesielt morsomt.