Korsvoll (3-5-2):

46 minutter
Så lang tid tok det før vi slapp inn mål borte mot Oslo City 2.

HJEM      NYHETER     SPILLERSTALL     KORSFARERNE     DIV. INFO     GJESTEBOK     KLUBB     TRENING

Etter en ikke spesielt behagelig opplevelse i første serierunde, dro vi til Haugerud for å sette inn årets første mål, og kanskje røve med oss ett poeng eller tre også.

Oslo City 2 er nok et lag som kommer til å variere litt fra kamp til kamp, men denne ettermiddagen hadde de fått med seg verdens sterkeste menn, samt et par andre over middels begavede ballbehandlere.

Vel, vi stilte greit, vi også, verdens beste innebandyspiller, Ole Mossin Olesen, var nemlig tilbake etter en lang sesong inne på parketten, en sesong som til slutt endte med NM-sølv. Olesen var lenge én av få som aldri hadde tapt for C-laget, før han i fjor var med i det sure 0-6-tapet mot Lindeberg på nettopp Haugerud. Ville han overvinne Haugerud-forbannelsen og sikre C-lagets første poeng?

Hjemmelaget, som for øvrig burde bestille et litt større draktsett, startet best, men etter hvert kom vi mer inn i kampen. Magnus Olsen vant den første og viktigste duellen da han vant myntkastet før avspark og fikk byttet side, slik at vi spilte med sola i ryggen, og det spørs om ikke det var sola som blendet en Oslo City-angriper da han blåste ballen himmelhøyt over midtveis i omgangen.

Oslo City 2s keeper fikk nok også sola i øynene da han ble presset av Mathias Falch et stykke ut i kampen. Spissen fikk ballen servert, men keeperen fikk slengt seg til siden og blokkert skuddet. Her burde det stått
1-0.

Espen Bengtson var en tvilsom offsideavblåsning unna å få avsluttet da Magnus Olsen slo et fint frispark inn i feltet. Bortsett fra denne ene gangen slo vi så å si samtlige frispark over eller til side for mål, så det passet dårlig at dommeren så noe ingen andre så akkurat den ene gangen vi traff godt.

Ved siden av et par ufarlige innlegg og tamme skudd kom vi ikke til de store sjansene, for vi var ikke flinke nok til å vri spillet og bevege oss. Ole Olesen burde blitt spilt fri like før pause, men ballen kom aldri, og i stedet fikk Oslo City 2, som på ingen måte hadde vært ufarlige til nå, en gavepakke servert ett minutt på overtid. Trønderen Åsmund Aarrestad steppet inn på kort varsel da det ble klart at vi stod uten keeper, og etter å ha gjort sine saker bra i 45 minutter, var han nå uheldig å miste et enkelt skudd ut i beina til en ventende angriper, som enkelt satte inn 1-0 til de lyseblå.

I andreomgang hadde solen gått ned, og sidebyttet gikk smertefritt. Dessverre fikk Oslo City 2 frispark etter 52 minutters spill, og en av klubbens nyervervelser fra 2. divisjon banket ballen forbi muren vår og i mål etter å ha fått en kort pasning. Denne karen kommer nok til å spille seg inn på førstelaget relativt raskt, og samme mann lobbet inn 3-0 kvarteret før slutt.

Like før hadde Johannes Blåsternes fått sitt første gule for kvelden for en takling, og i det 79. minutt dro dommeren opp det andre etter en merkelig situasjon. Blåsternes fikk en kjempesjanse til å redusere da ballen ble spilt ut i feltet, der han ladet og skjøt. Skuddet gikk dessverre utenfor, og Blåsternes mente det skulle vært corner. Deretter fulgte følgende replikkveksling:
"Jeg skjønner ikke hva dere holder på med når dere maser om det," sa dommeren.
"Vi skjønner ikke hva du holder på med heller," lød svaret.
"Ett ord til, så er det rett ut."
"Ja vel," sa Blåsternes og fikk marsjordre.
Dommeren må nok ha hørt en Æ i stedet for A i "Ja vel", men det samme kan det være, vi måtte uansett fullføre med ti mann.

Og vi hadde nok av sjanser til å få ballen i mål. Ole Olesen hadde til og med en ball i nettet allerede etter 56. minutter, men dommeren hadde sett en offside, enda Olesen startet løpet sitt flere meter bak forsvaret. Det var i det hele tatt flere lignende offsideavblåsninger i løpet av kampen, og leserne kan selv avgjøre hva de mener om saken når vi legger til at dommeren var på fornavn med flere av spillerne.

Lars Eriksen kom inn med mye fart og krefter den siste halvtimen, og han holdt på å hælsparke ballen i mål etter et hjørnespark. Mathias Falch fikk en lobb blokkert av keeperen, som i dette tilfellet muligens brukte hendene utenfor straffefeltet. Magnus Jahrmann hadde et fint raid, og brødrene Bengtsons utrettelige arbeidsinnsats kunne også båret frukter. Men det ble ingen mål på oss denne kvelden heller, og vi tapte dermed 0-3. Neste uke er det ny bortekamp, og da går turen til Voksen kunstgress, der vi møter andreplasserte Vestre Aker, som står med full pott etter to runder. Kampstart er fremskyndet til 19.30 grunnet manglende lys. Vel møtt!