Korsvoll (4-5-1):

Tosifret
Lyn 3 fikk det etter hvert temmelig enkelt mot en reservepreget C-lagstropp.

HJEM      NYHETER     SPILLERSTALL     KORSFARERNE     DIV. INFO     GJESTEBOK     KLUBB     TRENING
Lyn 3 er et nyoppstartet 8. divisjonslag ledet av Anders Born, et velkjent fjes i Tåsens gater. I spillerstallen finnes det flere lokale helter som like gjerne kunne bidratt for A-laget deres i 3. divisjon om klubben ikke hadde satset så tungt på opprykk, så vi var på forhånd forberedt på at dette kunne komme til å bli tøft. Vi kom rett fra kamp mot KFUM 4, og det var derfor en noe redusert tropp som stilte til avspark på Korsvollbanen.

Lyn 3 fikk ha ballen mye, men en stund hadde vi grei kontroll. Ketil Blom Haugstulen fra VSF gjorde en flott ryddejobb på midten sammen med KFUM-junioren Andreas Gundersen og Ole-Vidar Jensen, og bakerst var midtstopper Andreas Heiberg, vår bestemann denne kvelden, flink til å bryte foran Lyns angripere.

Mathias Falch hadde vår eneste sjanse i kampen da han smalt til fra 30 meter midtveis i førsteomgang, men målet stod ikke der det burde stått, og skuddet gikk utenfor.

Vi holdt nullen og nærmet oss pause, men så sprakk det i det 36. minutt. Et slapt langskudd snek seg inn bak comeback-keeper Gunnar Sjølie, og fire minutter senere fikk en umarkert spiss sette inn 2-0 på blank kasse.

Om man tar på seg blå briller kan man si at vi var det beste laget det første kvarteret av andreomgang, men i det 53. minutt ble det 3-0, og i det 62. satt det fjerde. Siden fulgte nye baklengsmål i det 70., 73., 78., 85. og 88. minutt. 7-0-målet var for øvrig sannsynligvis offside. På overtid kom det tiende, og for første gang i C-lagets historie måtte vi tåle et tosifret antall baklengsmål. Vår nye tapsrekord er dermed 0-10, la oss håpe den blir stående i lang, land tid. Lyn 3 var teknisk overlegne, flinke til å finne hverandre og til å sette opp pasningstrekanter. De får nok en fin reise oppover i divisjonssystemet, mens vi tar turen til Hemingbanen for å møte Vinderen på fredag.